מישהי יכולה לעזור לי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

החודש הזה זה החודש הראשון שהתחלתי טיפול באקקלומין בגלל ביוץ מוקדם
    לפני הטבילה במקווה , היום אני שבוע אחרי הטבילה , רק מה שכבר 4 ימים אחרי הטבילה התחילו לי הפרשות מוגברות שגורמות לי להחליף לבנים כל 3 שעות
    בדר"כ , לא הייתי מתיחסת להפרשות רק מה שזה באמת מוגזם זה קרה
    למישהי ? אתן חושבות שזה השפעה של האקקלומין?
    א שִׁיר, הַמַּעֲלוֹת:אַשְׁרֵי, כָּל-יְרֵא יְהוָה-- הַהֹלֵךְ, בִּדְרָכָיו.
    ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ, כִּי תֹאכֵל; אַשְׁרֶיךָ, וְטוֹב לָךְ.
    ג אֶשְׁתְּךָ, כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה-- בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ:בָּנֶיךָ, כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים-- סָבִיב, לְשֻׁלְחָנֶךָ.
    ד הִנֵּה כִי-כֵן, יְבֹרַךְ גָּבֶר-- יְרֵא יְהוָה.
    ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה, מִצִּיּוֹן: וּרְאֵה, בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם--כֹּל, יְמֵי חַיֶּיךָ.
    ו וּרְאֵה-בָנִים לְבָנֶיךָ: שָׁלוֹם, עַל-יִשְׂרָאֵל.

בעזרת ה' נעשה ונצליח
    ליאת
3 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שההפרשות הן הפרשות פוריות ,תמשיכי לריים יחסי מין יום כן יום לא ....
    אם ההפרשות מקבלות אופי שונה ז"א צבע מוזר,ריח לא נעים או שמלווה בגרד לכי להיבדק אם לא אז זה טבעי לחלוטין ...
    בהצלחה ובשורות טובות
  • היי מותק
    להורמנוים יש כל מיני תופעות מוזרות, אם מדובר בהפרשות שקופות-מבריקות-נמתחות אכן מדובר בהפרשות פוריות וזה הזמן ליחסים
    אם לא, יובל ענתה לך כבר- כדאי להיבדק.
    בהצלחה
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • בוקר טוב בדיוק כמוך....
    יש לי גם ביוץ מוקדם לפעמים לפני הטבילה...
    בהצלחה :) גם לקחתי איקוקלומין החודש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה