סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז הקדמה קטנה - היום נסעתי לי ברכב שומעת מוזיקה וחושבת לעצמי איזה תוכנית משעממת כשפתאום הקריין מכריז על שיר של יגאל בשן, השיר מתחיל ולשמחתי והתלהבותי זה השיר "סיון".
    ואז במקום לשיר התחילו לי מחשבות של איך אני אוהבת את השם שלי וכמה שזה שם פשוט ושכיח עדיין יש בו כל כך הרבה משמעות עבור אמא שלי.
    ואז התחלתי לחשוב על משמעות לשמות ועל החשיבות של בחירת שם עם משמעות ויחד עם זאת שצריך לחשוב על הילד.
    ופתאום התחלתי לפחד שאולי להב לא תאהב את השם שלה כמו שאני אוהבת את השם שלי. כלומר זה שם מיוחד ומלא משמעות עבורי אבל הוא כל כך נדיר ושונה שאולי יצחקו עליה ואז היא תשנא אותו.
    אז פה הסקר שלי:
    אתן אוהבות את השם שלכן? יש לו משמעות מיוחדת עבור ההורים שלכן? האם כשבחרתן או אתן עומדות לבחור שם לילד אתן חושבות מעבר למשמעות גם האם הילד יאהב את השם ושזה יהיה שם מספיק נורמלי...
    באהבה סיון
21 תגובות
עמוד 1
  • אשמח לשמוע על המשמעות המיוחדת של שמך לאימך...

לשמי אין משמעות מיוחדת עבור הורי - פרט לכך שמאוד מצא חן בעיניהם.
    אני מסתדרת איתו היטב.

למעין לא הצלחתי למצוא שם עד שבוע לפני שנולדה - וכשנולדה פגית השם קיבל משמעות נוספת .
    אחרי המשמעות העמוקה של "מעין" היה צורך למצוא ליובל שם שלא ייפול ממנו(בהרבה...), לכן הלכנו על יובל, גם הוא מים, גם הוא מכנס בתובו כוחות רבים....
    מלכתחילה היה חשוב לנו שיהיה שמות מוכרים, עבריים.
    בעיני השמות של שתיהן יפים, אם לא ימצא חן בעיניהן כשתגדלנה - משרד הפנים פותח שעריו - לא אפגע ולא אעלב - פשוט אזרום איתן - אלו חייהם, ואת השם נתנו לפני שהכרנו אותן, בדיעבד - לשתיהן השמות מתאימים וכאילו הן שואבות כוחות ויכולות מהשם.

עפ"י אתר מוריה ז"ל (האתר ז"ל
  • אתן אוהבות את השם שלכן? לא !!!

יש לו משמעות מיוחדת עבור ההורים שלכן? אין לו משמעות בעיניי הורי פשוט אהבו אותו כשנולדתי

האם כשבחרתן או אתן עומדות לבחור שם לילד אתן חושבות מעבר למשמעות גם האם הילד יאהב את השם ושזה יהיה שם מספיק נורמלי...

כמו ענבר גם אי חושבת שהשמות שבחרתי לבנותיי הם שמות יפים בעלי משמעות יפה וכשייגדלו אם יבוא להם שיחליפו חופשי.. אני מצטערת שלא החלפתי

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
  • אתן אוהבות את השם שלכן?
    לא תמיד....היתה תקופה שלא אהבתי אותו
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני אוהבת את השם שלי מאוד אומנם הרוב לא קוראים לי בשמי המלא (שלהבת) שם קשה לביטוי לרוב בגלל האות האמצעית ואם אנשים לא מסוגלים לבטא ברור את השם אני מעדיפה את השם הקצר יותר (שלי)
    הורי בעיקר אמי התחברה מאוד לשם שנתנה לי ובעצם בגלל שהייתי לה כאש בבטן וגם נולדתי כאש בחרה בשם הזה ובגלל המשמעות של השם (שלהבת=אש) הוספתי שם נוסף (תהילה) אשר ממתן את האש שבתוכי (הסבר רבנים והוספת שם המלצת רבנים)

אני אוהבת את השם של הבת שלי שנולדה היתה לזה סיבה שקראתי לה ככה בהתחלה התחרטתי היום לא כי הוא מתאים לה בול אם תרצה בעתיד לשנות אותו לא תיהיה לי כל בעיה (כל עוד זה לא יהיה השם דינה השם של האמא של אבא שלה אותו הוא רצה לתת לה והיא מתה מסרטן ואני מאמינה בגורל נשמות מה לעשות )
    והאמת שבוע לפני הלידה חשבתי על השם דקל אבל אז חברה טובה של אמא שלי אמרה שזה שם של בן ואמרה אם כבר דיקלה האמת אז דנדוש ממש בעטה לי בבטן וראו את התזוזות וצחקנו שהיא אוהבת את השםhttp://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • אני אוהבת את השם שלי: נטלי
    לדעתי הוא מאוד רומנטי ויש לו צליל יפה
  • תאמתי היו פעמים שרציתי להחליף אבל יש משמעות לשם שלי אני אוהבת את השם סתם קריזות
    אופק בחרתי כי אהבתי אותו וגם יש לו משמעות לשם
    אור של חיי
  • האם את אוהבת את שמך? האמת ששנים ממש לא אהבתי וכעסתי על הורי שבחרו לי שם כל כך משעמם ובנאלי, היום השלמתי איתו ואני שומעת המון שיש לי שם יפה

לגבי בחירת שמות ליילדי? איך אפשר לחשוב האם הילד יאהב את שמו??? בחרתי שמות שאני אישית מאוד אוהבת, ומקווה מאוד שגם יילדי יאהבו,לפחות על נועם ידעתי כבר בערך מגיל 15 שכשיהיו לי ילדים אקרא לאחד מהם נועם, את עידו בעלי בחר אבל אני מאוד אוהבת.

• אני אוהבת את השם שלי..

• לא אוהבת את שמי אבל יש לו משמעות עבור אמא ז"ל.לא יודעת למה הייתי משנה אף פעם לאחשבתי לשנות . לבני הבכור בעלי בחר את השם לקטן בחרנו יחד ביום הברית ממש הגרלנו אותו בין חמש שמות. ולבובונת הבנים בחרו . כמובן שדאגנו לשמות שיוכלו לחיות איתם.
  • אני לא אוהבת את שמי. מעולם לא אהבתי. מהרגע הראשון שנתנו לי אותו לא אהבתי.
    שינו לי את השם בגיל 4-5 לשם שלי שכיום - ומאז תמיד חיכיתי לגיל שבו אפשר לשנות , ופנטזתי על הרגע , וגם בחרתי שם , ובסוף השתפנתי .
    כיום זה נראה לי מוזר פתאום לשנות , בגיל 30, ככל העולם ואשתו מכירים אותי כפנינה.
    לא היתה משמעות לשם שלי - סתם שם ישראלי שיהיה קל לאנשים להגות בלי להסתבך...
  • מעולם לא אהבתי את השם שלי, ואני גם לא אוהבת לשמוע אותו
  • אני מאוד אוהבת את השם שלי אבל הייתי רוצה שיהיה קצר יותר
    אבל גם ככה הרבה קוראים לי אור אז זה אחלה.

לילדים שלנו תמיד חשבתי על כל שם איך זה נשמע ביחד עם
    שם המשפחה כאשר יגדלו ואם זה נשמע שם של חתיך כזה וחתיכונת חחח
    הלכנו על שמות קצרים ולא מוזרים שתמיד יהיו קליטים
    ואחלה של שמות יש להם ולכולם יש משמעות.

גל על שם המשפחה שלי ואהבתי מאוד את הים ועדיין אוהבת.
    מאי יניב רצה וגם מתנת ה' יקרה.
    טל הילדים בחרו.
    שי שם של מתנה ומאי מאוד רצתה.
    מתן שם של מתנה.

בקיצר שמות של חתיכים וחתיכות כאלה שיגדלו חחח

שי התעוררה
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

• אני אוהבת את השם שלי, מרגישה שהוא חלק ממני ואני חלק ממנו.

אני מקוה שהבנות יהיו מרוצות מהשמות שלהן, למרות המקורות הלא ארץ ישראליים.
    אמילי- אלת האומץ
    נטלי- יומולדת (של ישו)

• אני לא חשבתי יותר מידי
    בחרתי להן שמות שלאותה תקופה היו פופולרים ומיוחדים
    את השם שלי (יפית) ספציפית אני לא אוהבת...
    אני חושבת שלהב זה שם מיוחד מאוד

• נוגע לא ידעתי שנטלי זה יום הולדת של ישו
  • אני אוהבת את השם שלי - יולי.
    למרות שבתור ילדה די הציקו לי "יולי-אוגוסט" וכאלה...
    לשם שלי יש משמעות מיוחדת לאמא שלי. הסיפור הוא כזה:
    כשאמא שלי היתה בת 6, היא הבטיחה לחברה הכי טובה שלה (גם בת 6 כמובן
  • אני לא מתה על השם שלי... שונאת שכשאני אומרת אותו אני לא יכולה להגיד פעם אחת קוראים לי XYZ ותמיד שואלים "איך?" ולמרות שתמיד גם אומרים בסוף שזה שם מיוחד ויפה. אני לא אחליף אותו כי הוא חלק ממני ויראה לי מוזר להחליף אבל...

בגדול אני לא אוהבת שמות מיוחדים מידי. אני אוהבת שמות בנאליים בעלי משמעות. חשובה לי מאוד המשמשעות כי שם זה לא רק שם זה ממש מסמל את אופי האדם ולכן חשוב לבחור שם בעל משמעות חיובית. כשבחרנו שחר בהתחלה בעלי לא כ"כ רצה כי נולד לו בן דוד כמה חודשים קודם וקראו לו שחר אבל אחרי שמצאנו פירוש מטריף לשם הזה היה לנו ברור שזה השם. לא חשבתי על האם הוא יאהב אותו כי אף פעם א"א לדעת. יש לי חברה שקוראים לה אביטל שזה גם שם בנאלי ורגיל והיא שונאת אותו....
    ילד יפה של אמא
  • אני אישית לא אוהבת את השם שלי, הוריי החליטו לקרוא לי כך כיוון שנולדתי לפנות בוקר ועל החלון של חדר הלידה היה טל, אז אימי החליטה על השם מיטל
    אם זה היה נתון לבחירתי, הייתי משנה לטליה... אבל מכבוד להוריי, לא נראה לי שאעשה זאת אי פעם...

את השמות של הבנות בחרנו כל אחד בנפרד עוד לפני החתונה, כשכל אחד השקיע המון מחשבה בשמות אלו, הם עם המון משמעויות.
    כמובן שחלק מהעניין בעיניי זה לתת שם שהילד יוכל לחיות איתו בשלום.. לכן אני מסרבת לכל שם מוזר מדי שבעלי מציע לביייבי

• אני מאוהבת בשם שלי

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• היתה תקופה שממש לא אהבתי את השם שלי.
    קראו לי: דפנה, אוסנת, יסמין רק לא בשמת.

אבל היום אני אוהבת א השם שלי- שם מיוחד ונדיר!

אף פעם לא שאלתי את הורי למה קראו לי דווקא בשם זה.
    אוהבת בשמת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה