מה עושים ????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות שבוע טוב
    אני צריכה את עזרתכן
    סתם רוצה לחלוק שאני נפוחה כמו בלוןןןןןןןןן , מכול ההורמונים האלו , כול פעם אני חושבת וואלה איזה מזל שעכשיו זה חורף , יש במה לחסות את כול הנפיחות הזו
    מזלללל , זה קצת מצחיק אבל אם אני לא יצחק מזה אני יבכה .
    ועכשיו לשאלתי : מה אומרים בעבודה , בקרוב מאוד אני צריכה לעבור את השאיבה וההחזרה ... מה אומרים בעבודה ? לכמה זמן נעדרים ? מה מספרים את האמת ..... לא ממש רוצה בכך אבל מצד שני לא אוהבת לשקר .
    הבנתי שבין השאיבה להחזרה יש 2-3 אז למה לחזור לעבוד למה לא לקחת כבר חופש רצוף , אני עובדת פיזית , ועם ציבור ....
    פליז תעזרו לי זו פעם ראשונה ולא ממש יודעת כיצד להתמודד עם המצב ....

תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל - בהצלחה!!!
    אני סיפרתי רק למנהל הישיר שלי על הטיפולים... לשאר העובדים כל פעם סיפרתי סיפור אחר... (ש עכשיו המון וירוסים...), בכל אופן תבחרי בדרך שלא תכניס אותך ללחצים מיותרים..
    לדעתי כדאי לקחת חופשה רצופה כי לא תמיד מרגישים טוב ישר אחרי השאיבה ובטח במצב שלך שמדובר בעבודה פיזית...
    הנפיחות הזאת הורגת פשוט יאוש - אבל אני מקווה שמהר מאוד תתנפחי הרבה יותר ומהסיבות הנכונות!!
    המון המון הצלחה!!
  • היי לגבי הנפיחות בבטן אל דאגה זה לא כל כך מנפח וזה עובר אחרי שבועיים בערך
    ביום השאיבה תספרי שאת לא מרגישה טוב , זה יום אחד בסה"כ .
    וביום ההחזרה אחרי 78 שעות לא צריך חופש (אני בכל אופן עבדתי) זה בדיוק אורך 5 דקות החזרה
    מה שכן את תעבדי פיזית תשתדלי לא להרים דברים כבדים ולא להתכופף יתר על המידה
    מה זאת אומרת עובדת פיזית?
    ושזו תהיה פעם ראשונה ומנצחת
    בהצלחה
    אירית
  • היי אירית
    קודם כול תודה על התגובה , אני מעדיפה לא לדבר על מקום עבודתי בגלל שזה מקום די מוכר , ואני שם גם בתפקיד ניהולי אז זה קצת בעייתי מעדיפה לשמור על פרופיל נמוך , מקוה שאת מבינה .
    אבל ממש תודה על ההמלצה , נראה לי שאני יעדיף להישאר בבית לכמה ימים אולי נוציא חופש על משהו אני יחשוב עד אז , כי אני מתעסקת גם עם ציבור , ואני לא צריכה לומר לך מה זה לקוחות ישראלים , אז עדיף בלי לחץ לנוח כמה ימים לא ?
    מה את אומרת ?
  • בהצלחה מותק...
    וכן לדעתי כדאי לך לנוח בבית בדרך חופשה, במיוחד עם המדובר בתפקיד שהוא כרוך במאמץ פיזי ועבודה עם קהל שיכולה להיות מתישה במיוחד עם הלקוחות הישראליים.
  • טל היי
    אוקיי אני אמרתי את דעתי
    אם יש באפשרותך לקחת כמה ימים אז קחי ותנוחי בבית ואל תספרי כלום לאנשים יש עינים בגב
    אני העדפתי לעבוד ולא להשאר בבית

בכל אופן בהצלחה בובה
    בשורות טובות
    אירית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה