יששששששש בסוף הכל מתרחש כמו שאני רציתי - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אמנם היה ריב לא קטן עם החמים שלי בכל העניין של המצב הכלכלכי שלנו אבל אני הבאתי את עמדתי מאוד חזק שלא מפרקים משפחה בגלל מצב כלכלי אפילו שזה לא גירושין. מבחינתי זה כמו פירוד עם הסדר ביקורים לאבא. ושהם חונקים ולא נותנים לנו אפילו הזדמנות לנסות לשפר את המצב בעצמינו.אנחנו משפחה והקשר שלנו מאוד חזק ואנחנו נותנים גב אחד לשניה ונצליח בסופו של דבר. כל זוג עובר משבר כלשהוא בחיים. ואז חמי אמר אבל תביני זה יגרום לכם לגירושין וזה... ופה חמותי התערבה שאמרה שהוא לא צודק כי יש לנו זוגיות וחשקה ואנחנו עברנו דברים הרבהיותר גרועים כשאיבדנו תינוקת לפני שליאל נולד. יש הרבה זוגות שאחרי מקרים כאלה שןקעים בדכאון ומתגרשים. ואמרתי להם גם שאני גדלתי על ערכים מסויימים ומנטליות מסויימת שלא מפרקים משפחה למרות הקשיים. אני בעצמי גדלתי כאילו בלי אבא. אבא שלי היה הרבה בנסיעות ועבד הרבה ואנחנו בקושי ראינו אותו ואמא שלי הייתה בשבילי כמו שני ההורים אפילו עכשיו אני ל מסתדרת בלי אמא שלי. כל דבר אני ישר מתקשרת לאמא שלי אז אני לא רוצה שהילד שלי יעבור את מה שאני עברתי אי רוצה שלילד שלי תהיה דמות אבהית בבית. במיוחד שהוא כבר ד גדול ומבין שאבא זה אבא והוא מאוד קשור אליו אפילו יותר ממני. הם כיבוד את זה וזהו אנחנו ביום שני חוזרים הביתה כמתוכנן ומתחילים לבנות את עצמנו מחדש. דף חדש. בעלי יך לחפש עבודה אחרת גם אם זה ייקח קצת זמן. כמנראה זה שלב שאנחנו היינו צריכים לעבור בחיים שלנו. כמו שאומרים נסתרות הן דרכי האל והוא בוחן אותנו בכל מיני צורות.
8 תגובות
עמוד 1
לא הבנתי מה הוביל לכל זה, כנראה שפיספסתי כמה דברים בעת העדרותי..
כל הכבוד שעמדתם על שלכם
איזה יופי כייף לשמוע שאתם לא נפרדים כי כמה שיהיה כסף זה לא האושר האמיתי ולילד חשוב אבא ואמא מאשר כסף בהצלחה במציאת עבודה והכי חשוב זה לא הרבה כסף אלא ברכה בכסף
איזה יופי אני שמחה בשבילך, ומאחלת לך שתמיד תהיו חזקים גם ברגעים הכי קשים :[URL=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=907700665.JPG]
שליו שלי
אני שמחה בשבילך שהדברים הסתדרו. שיהיה במון הצלחה לבעלך במציאת עבודה חדשה
שמחה שהסתדר ושיהיה בהצלחה במציאת עבודה
בטח ירדה לך אבן ענקית מהלב
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!