ועוד שאלה- מה זה בדיקת צוואר הרחם?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פשוט לא מתכוונת לבצע בדיקות שלא נחוצות לצורך הריון.
    תודה

תשועת השם כהרף עין !
7 תגובות
עמוד 1
  • את מתכוונת לפאפ סמיר?
    זאת בדיקה בה רופא נשים לוקח דגימה מצוואר הרחם, את יושבת על הכיסא הידוע ברגליים פשוקות והרופא לוקח דגימה של תאים מצוואר הרחם זה לוקח דקה בערך,את הבדיקה הוא שולח למעבדה לבדיקה,שם בודקים את התאים ואת התמיינות שלהם, כך ניתן לגלות תאים טרום סרטניים ולתת טיפול במידת הצורך.
    זאת בדיקה שיגרתית מומלצת ללא קשר להריון.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • תודה מתוקה על התשובות,
    אבל אני לא מתכוונת לעשות את הבדיקות הללו !!!!
    מה עושים
    הוא יכריח אותי?
    אני בדיוק לפני הזרעה שניה...

תשועת השם כהרף עין !
  • שיווה... היום את תותחית!
  • יקירתי.. הבדיקה הזאת מאוד מומלצת בלי קשר לנסיון להריון.. אני לא הייתי מחמיצה את ההזדמנות לעשות אותה.
  • גלי יקרה.

מדובר בבדיקה מאד פשוטה וממש לא מכאיבה, לי הרופא נשים עשה את זה ללא הודעה מוקדמת. זה ממש שטויות ואת חייבת להאמין לי כי אני טיפוס שעושה סיפור מכל בדיקת דם וכדומה. כנ"ל עם הבדיקת שד. למיטב ידיעתי אלו בדיקות שחייבים לעבור בתהליך של טיפולי פוריות.
    אני באופן אישי לא הייתי מסרבת לעבור כאלו בדיקות, את החלוקי דעות שלך תשאירי למקרים אקוטיים יותר.

שיהיה בהצלחה.

• גלי מתוקה
    זו בדיקה חשובה ביותר, אל תמנעי כי היא יכולה להציל חיים.
    סרטן צוואר הרחם הוא אחד הדברים הקשים ביותר.

הבדיקה לוקחת ממש דקה כמו שאמרו לך כאן והיא לא כואבת.

• תודה בנות מקסימות
    אני אחשוב על זה...
    פשוט אני די אנטי לעשות בדיקות לגבי המחלה הזאת, כי אם אני אעשה, אני אחשוב על הנושא הזה כל הזמן... ואפחד שחס וחלילה יש לי משהו... לכן אני מעדיפה לא לעשות ולא לחשוב על זה בכלל.....
    תודה בכל אופן ויום מקסים

תשועת השם כהרף עין !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה