פינוק של בת שנה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב הקטנטונה הזו למדה דבר חדש שהיא רוצה משהו בוכה ולוקחת את הראש אחורה כאילו זורקת אותו...שבוע שעבר הייתה ממש חולה אז רוב הזמן הרמנו אותה על הידיים ועכשיו אם לא מרימים אןתה או נותנים לה את המשחק---שכבר אספנו---היא עושה ככה איך להתנהג?בגיל שנה עדיין אי אפשר לדבר שהיא תבין שלא עושים ככה מנפולציות מגיל כזה..
4 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחח איזה מתוקה
    כן גם לעדן שלי יש בזמן האחרון קיטורים וכשהיא נודניקית סתם אז אנחנו אומרים לה שאסור ואנחנו לא מרשים.
    אני חושבת דווקא שהם כבר כן מבינים בגיל הזה.
  • גם בגיל הזה היא יודעת להבין!

רון גם בת שנה וחופשי יש לה את המשחקים האלה של לזרוק את הראש אחורנית.
    אז אני מניחה אותה במיטה שלה כדי שתזרוק את הראש אחרונית על הפוך שלה ולא מתייחסת.
    היא נרגעת!

• אני הייתי מציעה לא ליפול למלכודת שלה...
  • תאמיני לי שהם גם בגיל כזה מבינים ויודעים לעשות עלינו מניפולציות לא קטנות.

[]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה