למה כולן פה ממליצות לך להפסיק להניק?

לידיעתכן ארגון הבריאות האמריקאי, האירופאי והישראלי ממליצים כולם על הנקה עד גיל שנתיים ואף יותר. זה מאוד בריא ותורם גם לילד לגם לאם.
ולשאלה שלך סיגלית- גם בתי שבת שנה ו-4 עדיין יונקת המון, גם ביום וגם בלילה. אני מבינה אותך בקשר ללילות, זה מאוד מתיש... גם לי לקח זמן להרגיל אותה למוצקים אבל עם הרבה סבלנות זה מצליח. העיצות שלי:
* זה אולי נשמע מוזר, אבל הרבה פעמים היא דווקא מסכימה לאכול אצלי אחרי הנקה ולא לפני. יכול להיות שככה היא לא חושבת שזה במקום הציצי
* ללכת רק בטוב- שניסיתי לתחמן אותה ולדחוף לה זה לא עבד ועשה בדיוק ההיפך. אם לא רוצה לא צריך. לקחת ולהציע משהו אחר.
* מאוד חשוב מגוון גדול כי הטעם שלהם כל הזמן משתנה. אצלי למשל ממש אהבה חביתה והיום לא מוכנה לגעת בזה. אז אחרי כמה ימים שניסיתי שוב ושוב החלטתי לוותר ובמקום זה אוכלת לארוחת ערב ירקות וגבינה ואת זה אוכלת בשמחה. בהמשך אנסה לחזור לחביתה...
* לתת לו לאכול לבד! כן יהיה הרבה לכלוך וכביסות אבל זה עובד. אצלי ברגע שאני נותנת לה לדוגמא מעדן עם כפית היא (וכל המטבח

) אוכלים יפה. אם אני מנסה להאכיל אותה לא מסכימה אפילו ביס אחד.
* לתת לו מהצלחת שלך. לפעמים ברגע שזה בצלחת של אחרים הם רוצים...
* הכי חשוב- סבלנות, זה יגיע. אני מבטיחה לך שהוא לא רק יינק לנצח. ותזכרי שהחלב שלך מספק לו את התזונה הכי טובה שיש.