התייעצות לגבי ערכים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי כולן,

לא יכולתי להתאפק ועשיתי בדיקות ... היום אני בערך 12 ימים אחרי ביוץ (אולי פחות יום..)
    פרוגסטרון 14.1 , ערכי E2 הם 985 ובטא קטנה מ2
    שאלה : האם אבוד לגמרי החודש הזה? במקרה זה היה חודש בלי טיפולים... ואם לא אבוד - זה סימן לא טוב נכון? כי הבנתי שבטא אפילו עד 50 ביום 14/15 בערך אחרי ביוץ זה נמוך ... - אני צודקת?

זהו, מבואסת עד עמקי נשמתי, אין לי כוחות. בא לי למות.
    לא יודעת איך אני אחזיק עד סופ השבוע הזה ... סוף היום נראה לי רחוק כל כך .....
    לא יכולה לעבור עוד חודש כזה .... חודש קרוב זה בכלל עם הורמונים , אין לי כוח
8 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    בדיקה 11 יום אחרי ביוץ היא מוקדמת מדי, אני לא רוצה להיכנס לערכים אני מעדיפה להתייחס למצב הרוח הירוד שלך, יהיה בסדר מותק, אם לא החודש אז בחודש הבא, את תהיי אמא, אמא מדהימה, הילדים יבואו אני מבטיחה לך, אנחנו עוברות מסע ארוך וקשה אבל הוא כל כך ישתלם לנו בסוף, רק תאמיני בעצמך ובגוף שלך שכבר היה פעמיים בהריון, ויהיה שוב והפעם הריון ארוך ותקין ובסופו ידיים מלאות באושר מתוק.
    קבלי חיבוק מותק, אני מכירה את הימים האלה שנראים ארוכים כמו הנצח אבל הם עוברים, הכל עובר בסוף.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • גריזלדה יקרה...

אני מבינה אותך מאוד, אבל מתוקתי אל תתעסקי בערכים, וכמו ששיוה אמרה, זה באמת רק עניין של זמן, ואם זה לא החודש הזה אז זה יקרה בחודש הבא.. אין לי ספק שזה יקרה...

ואת מתוקתי מכולן כאן צריכה להיות בטוחה בגוף שלה, הוא לא יאכזב אותך.. לא לא! הוא יודע מה זה להיות בהריון והוא יהיה שוב... והפעם זה יהיה המסע הארוך של תשעה חודשים ובסופם תלדי בבירואת ותחזרי הביתה באמת עם ידים מלאות באוצר מקסים.

אני בטוחה שכל מה שאת רוצה עכשיו זה לדעת, אני מכירה את הימים האלה, מכירה היטב... תתאזרי בסבלנות, אני יודעת שקשה למצוא את הכוח.. אבל הוא שם קיים ומה שאת צריכה זה רק להחליט שמכאן את הולכת קדימה.. לתינוק שלך!

זה יגיע.. זה יגיע זה יגיע.. כמו שכל דבר מגיע.. בזמן שלו!
  • גריזלדה יקרה...

אני מבינה אותך מאוד, אבל מתוקתי אל תתעסקי בערכים, וכמו ששיוה אמרה, זה באמת רק עניין של זמן, ואם זה לא החודש הזה אז זה יקרה בחודש הבא.. אין לי ספק שזה יקרה...

ואת מתוקתי מכולן כאן צריכה להיות בטוחה בגוף שלה, הוא לא יאכזב אותך.. לא לא! הוא יודע מה זה להיות בהריון והוא יהיה שוב... והפעם זה יהיה המסע הארוך של תשעה חודשים ובסופם תלדי בבירואת ותחזרי הביתה באמת עם ידים מלאות באוצר מקסים.

אני בטוחה שכל מה שאת רוצה עכשיו זה לדעת, אני מכירה את הימים האלה, מכירה היטב... תתאזרי בסבלנות, אני יודעת שקשה למצוא את הכוח.. אבל הוא שם קיים ומה שאת צריכה זה רק להחליט שמכאן את הולכת קדימה.. לתינוק שלך!

זה יגיע.. זה יגיע זה יגיע.. כמו שכל דבר מגיע.. בזמן שלו!
  • דינה ושיווה

אני יודעת שאנחנו מכירות רק מכאן, אבל באמת שאני אוהבת אתכן.

צריכה רק לנוח קצת ... אולי אקח איזה יומיים חופש מהעבודה - פשוט צריכה לחדש כוחות.

אוהבת אתכן
  • היי יקרה
    יום יומיים חופש יכול להיות רעיון נפלא, לכי לסרט, מסעדה, שופינג, חברות, אולי תקבעי תור לאיזה שיאצו טוב, ותתפנקי כמו שמגיע לך.
    אוהבתתך חזרה מותק

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • גריזלדה היקרה ,
    באמת נשמע שאת צריכה קצת עידוד ... ולהפסיק להתעסק עם ערכים
    אני מטפלת במגע גם רפלקסולוגיה וגם שיאצו ואני מתמחה בפריון וגניקולוגיה
    אשמח שתבואי אליי ו......את יודעת מה הטיפול עליי......
    אם את מעוניינת ....תעדכני אותי
  • יובל יקרה... איזו מקסימה...

גריזלדה.. מתוקה קחי קצת חופש ונחת.. הכל יהיה בסדר!
  • תודה כולן על החום !

יובל מקסימה - אני כבר בטיפולים כאלו (במיוחד שיש לי את זה במשפחה - רפואה סינית ושיאצו) אם לא הייתי קשורה לזה כבר הייתי בוודאות קובעת אצלך!

שיהיה שבוע מצויין לכולנו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה