מה זה הפינוק הזה?????????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע שעבר מאז שנועם הייתה חולה והרמנו אותה מלא על הידיים...וזה מעייף היא לא נותנת לנו דקה לעזוב אותה היום כל היום היא מתבכיינת שאני ירים אותה היא מה זה לא הייתה כזו עד עכשיו..היא נעמדת לידי בוכה וזורקת כאילו את הראש שלה אחורה...עד שמרימים אותה ואז היא נרגעת
    עד עכשיו הייתי שמה לה משחקים בחדר והיא היתה מעסיקה את עצמה יופי וזהו נראה לי שלא עוד...איך אפשר להסביר לילדה בת שנה שלא כל היום מרימים אותה??
4 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שהיא עוד לא לגמרי חזרה לעצמה,
    וצריכה עוד קצת פינוקי.
    תנסי לשבת לידה כשהיא משחקת, לדבר אליה, לשיר לה, להישאר כל הזמן בטווח ראיה.

מיטל
  • כן גם עדן התחילה עם הפינוק הזה.
  • תמיד אחרי שחולים נשאר קצת פינוק ואפילו התנהגותית הולכים אחורה בזמן. אנחנו אחרי שבוע מחלה ששני ישנה איתנו במיטה ועכשיו אני בתהליך להחזיר אותה למיטה שלה. היא כבר הודיעה שהיא לא רוצה כי היא מתגעגעת אל אמא ואבא
  • איזה יופי שהיא בריאה.
    כמה דברים - זה לא פינוק - זה צורך. פינוק זה כאשר את עושה עבור הילד משהו שהוא יכול ומסוגל לעשות לבד.
    אפשר במקום להרים אותה על הידיים - לשבת איתה על הרצפה
    לשים לה צעצועים בחדר וללכת לעשות דברים אחרים - ברור שהיא לא תסכים לכך, היא רוצה להיות קרובה אלייך. אם את במטבח - שימי לה כלים על הרצפה שתשחק איתם, אם את בסלון - תני לה משחק שם, אבל היא כבר בגיל שהיא מבינה ויודעת ויכולה להגיע לכל חדר בבית ולכל דבר היא כבר רוצה חברה מסביבה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה