נראה לי שמדובר בהריון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' ישי שלום,
    ילדתי לפני קצת יותר משנה אחרי טיפול באיקקלומין.
    לפני מספר חודשים התחלתי שוב סדרת טיפולים (התחלתי עם איקקלומין ואח"כ עברתי לגונל וכמובן שהזרקתי אוביטרל) והחודש החלטתי לקחת מנוחה ולתת לגוף לנוח.
    המחזור מאחר לי בשלושה ימים.
    היום בבוקר, עשיתי בדיקה ביתית - פס ביקורת חזק ולידו פס חלש מאוד על גבול השקוף.
    כמו כן בטא מהיום בבוקר 25.
    1. האם לשמוח שזה הריון?
    2. האם הגיוני שעוד נשארו שאריות של הורמונים וזה משפיע על אי קבלת מחזור ותוצאות נמוכות של בטא? (חשוב לציין שגם בהריון הקודם התחלתי עם בטא נמוכה של 93 ביום הרביעי לאיחור המחזור...)
    3. אני יודעת שאני צריכה להמשיך ולעקוב אחרי עליית הבטא בעוד כיומיים. עד מתי צריך לעקוב (עד איזה ערך)?

תודה רבה על עזרתך!
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אם לא קבלתאוביטרל ב 10 ימים אחרונים זה הריון. בהצלחה.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה