אני חרא של אמא :-(+עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל אני אתחיל ואגיד שאני מה זה מקווה שאמא שלי לא תקרא את ההודעה הזאת היא תרצח אותי
    אתמול הרגשתי קצת לא טוב בערב, ישבתי עם חמתי וחמי בסלון, ולהב שיחקה ברחבה של פינת האוכל והמטבח. ואת האמת לא הייתי מרוכזת ולא הסתכלתי עליה וגם די סמכתי על זה שחמתי מסתכלת עליה. מפה לשם להב התגלגלה במדרגות של הבית.
    קיבלה מכה רצינית בראש (יש לה קישוטים נחמדים מאוד על המצח).
    היא ישר בכתה, לא הקיאה, היתה חיננית ולכן החלטנו לא לקחת אותה לבדיקה רפואית.
    היום היה לה יום לא טוב במעון, היא היתה ישנונית כל היום (אבל לא ישנה רק שמה ראש לנוח), לא השתתפה בפעילויות, לא רצתה לאכול, ובצהריים כשסוף סוף היא נרדמה קצת אז היא קמה אחרי כמה דקות בצרחות אימה שהיו חייבים לקחת אותה החוצה לטיול כדי שתרגע.
    בקיצור היא לא הילדה שלי, ממש לא, זאת ההיפראקטיבית שאנחנו מתים שתנוח קצת, זאת שגרמה לי לרדת 6 קילו מהיום שהתחילה ללכת (סליחה לרוץ).
    יש לי רגשי אשם על זה שלקחתי אחריות על נפילה כל כך רצינית ולא לקחתי אותה לבדיקה רפואית, כאילו זה שאני חובשת הופך אותי פתאום לאורטופדית, מכונת רנטגן ורופאת ילדים.
    אז עוד מעט אנחנו הולכות לרופאה, אני כבר מוכנה לנזיפות שאני אקבל, אבל זה מגיע לי - כי אני חרא של אמא!!!!!!!!!!!

דרך אגב בכלל יש לנו לילות קשים בזמן האחרון, היא מתעוררת בצרחות אימה כל הזמן שזה פשוט מפחיד אותנו בטירוף (אז גם לגבי זה נשאל את הרופאה).

עדכון:
    אז חזרנו מהרופאה והיא גם אמרה שפעלתי נכון שלא הלכתי למיון בשביל החבלת ראש כי כל הסימנים החיוניים בסדר גמור וזה מה שחשוב. ובסופו של דבר מתברר שיש לנו.... דלקת אזניים אז שוב אנטיביוטיקה, אוף עם החולי הזה נמאס לי כבר.
    אבל לפחות זה אומר שבע"ה יום יומיים אני מקבלת את הילדה שלי חזרה

באהבה סיון
14 תגובות
עמוד 1

• מאמי את אמא מקסימה
  • שרק תרגיש טוב

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• מאמי אל תחמירי מדיי עים עצמך, את אמא מדהימה ומטפלת בילדה במסירות. זה יכול לקרות לכל אחת מאיתנו ואני בטוחה שלא כל אחת רצה עים הילד שלה כל פעם שהוא נופל ומקבל מכה. אני בטוחה שעשית בדיוק מה שכל אמא הייתה עושה בסיטואציה כזאת. אני בטוחה שהכל בסדר ואולי זה סתם וירוס ולא קשור למכה. בכל מקרה שתרגיש טוב ותעדכני
  • סיון אין הורה שלא טועה וכועס על עצמו אחר כך.
    את לא אמא רעה וקורה שגם אנחנו לא מרגישות טוב והראש שלנו נמצא במקום אחר.
    וכן חמתך היתה צריכה להשגיח כשהיא ראתה שאת לא מרגישה טוב אבל אין כאן עם מי לדבר אז לא חשוב.

אני מקווה שהכל בסדר ולהב תחזור להיות היפראקטיבית כמו שרשמת וחייכנית כמו תמיד.
    תעדכני.....
  • תקשיבי יא גנובה , אני הרבה קוראת את ההודעות שלך , גם אם לא תמיד יוצא לי ל הגיב,ואת אחת מהאמהות שהכי לא חרא של אמא
    קורה .. את לא יכולה לראות הכל ולדעת הכל מראש...
  • מצטרפת באהבה רבה לכל מילה של פנינה
  • כמו שאמרו כולן....קורה...
    את ממש לא חרא של אמא....
  • וואי בנות אין עליכן, תודה על העידודים, זה בהחלט כיף לשמוע מחמאות.
    שוקו מוקה את מקסימה גרמת לי לדמעות רק שתדעי לך - כשקראת לי קרועה זה קצת ניער אותי והחזיר לי את השכל לראש

אז חזרנו מהרופאה והיא גם אמרה שפעלתי נכון שלא הלכתי למיון בשביל החבלת ראש כי כל הסימנים החיוניים בסדר גמור וזה מה שחשוב. ובסופו של דבר מתברר שיש לנו.... דלקת אזניים אז שוב אנטיביוטיקה, אוף עם החולי הזה נמאס לי כבר.
    אבל לפחות זה אומר שבע"ה יום יומיים אני מקבלת את הילדה שלי חזרה

באהבה סיון
  • שתרגיש טוב
  • בעיניי את ממש מדהימה
  • סיווני את אחלה של אמא ואל תחשבי אפילו לדקה שאת לא אז קורה שילד נופל והיא תיפול עוד הרבה פעמים והכי חשוב שאתם יודעים שלילדה יש דלקת אוזניים ובגלל זה בוכה וצורחת בלילות שיעבור מהר ותרגישו טוב דרך אגב אצלי דנדוש עכשיו מתחילה לעמוד ממש טוב ומנסה לעזוב אתמול ירדה מן הכורסא לבד אז הייתי לידה ושניה אחרי שזזתי קצת לשבת נפלה ואני לא התרגשתי אבלהרגעתי אותה כי היא בכתה ואני מודעת ויודעת שעוד תיפול הרבה בדרך וגם להב עוד תיפול הרבה מאוד בהמשך

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • את לא חרא של אמא ותפסיקי להקשות על עצמך.

צרחות באמצע הלילה = אוזניים. גם לקטנה שלי יש את זה
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • את לא חרא של אמא ותפסיקי להקשות על עצמך.

צרחות באמצע הלילה = אוזניים. גם לקטנה שלי יש את זה
    המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה