היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב, עשיתי בדיקת דם, רק מחר אגלה תוצאות.... אני מ-ת-ח-ר-פ-נ-ת מפחיד אותי מאוד שיש לי כאבי בטן כמו לפני מחזור זה נורא נורא מפחיד אותי מישהי שמעה על זה? יודעת משהו? אה, ואין לי בכלל בחילות/עייפות/כלום כלום כלום..... איך אפשר לא להתחרפן?!
5 תגובות
עמוד 1
סבלנות יקרה..
מאוד טבעי בתחילת הריון כאבי הבטן שאת מתארת כמו תחושה של לפני המחזור .... גם לי אין בחילות רק הציצי מאוד קשה וכואב ... חוץ מזה רגע רק התחלת את ההריון ... תהיי אופטימית .... מחזיקה
יש לי חברה סחודש חמישי כבר עם בטן והכל.. אמרה שלרגע לא הרגישה בחילות או פיפי או משהו.. ההריון המושלם. אז נחזיק צבעות שההריון שלך יהיה כזה!!! :)
את יודעת גם מצבים הפוכים קיימים, אני מסתובבת עם בחילות ורצה הרבה לפיפי ואני ממש אחרי סיום מחזור...
יאללה מחזיקה לך אצבעות לבטא מהממת
תודה בננות כל כך הרגעתם אותי! אין כמוכן! אז מחר אני אעדכן אותכן ואם הכל יהיה בסדר, אפזר אבקה מחזיקה לכל הבנות שעדיין לא קיבלו.... וגם לאלו שקיבלו לא מזמן את מחזור האחרון שלהם ב 9 חודשים הקרובים (אמן) החודש-פורום הזה ישאר ריק!