קצת מאוכזבת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום קיבלתי תשובה שלילית מהבית חולים לאחר IVF ראשון ואני נורא עצובה
    אני יודעת שיש צעירות ממני שמנסות אבל עדין אני מתוסכלת היתי בטוחה שזה זה
    גם הרופא שעשה את ההחזרה אמר לי שהעוברים באיכות טובה לא ברור לי איפה העוברים שלי?

אירית
9 תגובות
עמוד 1

• ליידי, הכל יסתדר בע"ה בטיפול-הבא,תקווי לטוב..

אני הייתי מטופלת אצל אייל-פוליטי מצפת,שנתן לי חליטת-תה סינית מחממת...
  • ברור שתהיי מאוכזבת ... מבינה אותך יותר מדי טוב לצערי

תאזרי כוחות ולפחות את יודעת שאת בדרך - עוד צעד שהיית צריכה כנראה לעבור בדרך הזו.

שיהיה בהצלחה לחודש הבא
  • היי ליידי
    השלילי הראשון הוא בעיני הכי כואב, אז, הנה עברת גם את המשוכה הזו, כולי תקווה שזה השלילי הראשון והאחרון שלך יקירתי.
    מחזיקה לך אצבעות לחודש המנצח הבא.
  • היי מותק ...!

אחוז ההצלחה בטיפול הראשון הוא דיי נמוך ככה שבטיפול
    ראשון זה דיי ברור שהוא לא יצליח ( למרות שיש מקרים שזה כן מצליח ).
    קבלי אלפיי.

אני רוצה להגיד לך שזה בסדר להיות עצובה אבל צריך לקום ולהמשיך
    אסור להתייאש זה יגיע בע"ה זה רק עיניין של זמן !!
    שיהיה בהצלחה בהמשך ....
  • תודה בנות בהצלחה לכולנו
    אירית
  • היי ליידי - קראתי את השאלה שלך לד"ר ישי ותדעי שאני ממש מבינה אותך ואת המצב שאת נמצאת בו.
    היה חשוב לי להגיד לך אבל את זה:
    את מפעילה עכשיו את כל התותחים להריון מוצלח (IVF מבחינתי זה התותח )
    ואני חושבת שהרפואה המערבית טובה מאוד (מה היינו עושים בלעדיה?!) אבל את חייבת חיזוק לגוף - חיזוק שלא מדברים עליו בכלל ברפואה הזו ... לצערנו (לכן זו יותר "רפואת חירום" ולא "רפואת מנע"..)
    אני מאוד מאוד מאוד ממליצה לך לקבל גם טיפול ממטפל ברפואה סינית, לשתות באמת חליטות מחממות (גם קינמון עושה את העבודה) ובכלל לחזק את כל המערכות שלנו שבתקופה הזו עוברות כזו טלטלה .... יש כאן גם מישהי בפורום שהיא בעצמה מטפלת -"YUVAL1979" - תרשמי לה הודעה, אני בטוחה שהיא תשמח לעזור לך.
    גם דיקור יכול לעזור בשחרור כל מיני דברים שצריך לשחרר וכל זה ... בסוף הטיפול הרי יצליח - אין שום סיבה שלא אז תדאגי שתהיי מוכנה הכי שאפשר.
    מאחלת לך המון בהצלחה!
  • תודה רבה לך GRIZELDA

אני אנסה בטיפול הבא דיקור סיני ומקלות קינמון

אירית
  • בהחזרה הראשונה באמת יש פחות סיכוי אני נקלטתי בעובר האחרון אחרון מתוך 11 עוברים.החזרה חמישית.הכ קשה היה תשובה שלילית ראשונה מה לעשות...ע
    וברים את זה..חיבים תמיכה לכן יש את האתר..
    [/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה