היי בנות - צריכה את עצתכן - ממתי לספור? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני היום 14 ימים אחרי ביוץ ( +/- יום לכאן או לכאן ...) אין הריון (כבר עשיתי בטא) והמחזור ממש לא טוב החודש, מתנצלת מראש על התיאורים: אתמול התחיל לי דימום בניגוב בלבד בצבע בורדו ומעט מאוד דם טרי - אדום, בערב השתמשתי בטמפון (שחייה) וכשהוצאתי היה מעט דם בורדו וזהו .. הפד נקי עד עכשיו - יש דימומים אבל רק בניגוב וגם לרוב בצבע כהה ולא דם טרי אדום (כמו שצריך להיות)
    אני אמורה להתחיל גונל F החודש ואני לא יודעת אם לספור את היום או שלא... הפד נקי אבל יש דימומונים בניגוב בלבד ... מה אני עושה? היום נחשב?
    ועוד שאלונת - ממתי אני מתחילה להזריק את הגונל - מהיום השלישי למחזור או מהיום החמישי? (עברו יותר מ3 חודשים מהפעם האחרונה פשוט ...)
9 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    דימום קל יכול להעיד על רירית דקה, תנסי להרבות באכילת סלק.
    רופא הנשים שלי מבקש לספור 3 ימים מטיפת הדם הראשונה, אבל אני יודעת שלרופאים שונים יש דעות שונות.
    לפנית תחילת טיפול כדאי לעשות מעקב זקיקים כדי לוודא שאין ציסטות, זה בדיוק מה שקרה לי בחודש שעבר, קיבלתי הוראה להתחיל להזריק על סמך בדיקות דם בלבד, ומתוך אמונה שהמחזור גורם להתמוססות הציסטות, ובפועל היתה ציסטה כך שהטיפול כשל (ההורמונים גורמים לה לגדול על חשבון הזקיקים), וזה היה סתם חודש מיותר מלא הורמונים, ציפיה ותקווה ובסוף כלום.
    יאללא מותק החודש הוא החודש, מחזיקה לך אצבעות.
  • תודה שיווה אבל הרירית לא דקה בכלל - אלו התוצאות של מעקב שעשיתי לפני 15 ימים בדיוק: רירית = 10מ"מ , ימין : 18מ"מ , E2=1077 , פרוגסטרון= 3.4
    ולפי זה שיערתי ביוץ לפני 14 ימים בערך - רירית 10 זה לא דק ...
    אם אני אספור החל מהיום - ממתי אני אמורה להתחיל להזריק? (אני גם לא זוכרת אם זה 3 או 5 ימים מהווסת ...

עוד שאלה אם כבר אנחנו כאן - יש לי תור לרופא שלי ביום שני - מה דעתך - אני יכולה לא לעשות כלום עד שאראה אותו?
  • גריזלדה היקרה ,
    אני יענה לך מהמקום של הרפואה הסינית לפעמים כאשר נמצאים בתקופות לחוצות הווסת הגוף שלנו מגיב בהתאם ....ישנה "תקיעות" ולכן הזרימה של הדם איננה חלקה זה בא לידי ביטוי בדימום מועט בתחילת המחזור ולאחר יום או יומיים ישנו דימום יותר מאסיבי בד"כ מלווה בגושים וכאב (לא מחייב כל אישה וגופה היא )
    אשמח אם תסתכלי במראה ותרשמי לי אם הלשון שלך בצבע סגול/סגלגל ....
    בכל אופן מה שאני ממליצה לך זה דבר כזה קודם כל אם הבנתי נכון את שוחה ?! זה נהדר לך זה מזרים ומניע ומצויין
    שנית יש כל מני תרגילים אשר ניתן לעשות מאוד פשוטים אשר עוזרים להניע דם וצ'י(אנרגיה) בגוף אמרת שמטפלים בך בשיאצו תדברי איתם על הנעת מרידיאן הכבד ועל הוצאת חום מהלב (בעגת הרפואה הסינית )
    ההצעה שלי עדיין בתוקף שוב אני מתמחה בפריון וגניקולוגיה ....
    את מוזמנת ליצור עימי קשר ....
    אני מאוד רוצה לסייע לך ,עדכני אותי
  • יובלי - איזה מתוקה!
    את בהריון כרגע נכון?
    מי שמתעסק אצלי עם רפואה סינית ושיאצו זה בעלי - אבל הוא עדיין בלימודים אז ברור שאראה לו את מה שרשמת, חוץ מזה שקבעתי אצל מומחה לרפואה סינית (הוא אחד המרצים שלהם בלימודים) וזו הסיבה שבינתיים לא קבעתי איתך - באמת שאם לא הייתי במצב הזה הייתי באה אלייך
    אני אגיד לך בהמשך אם זה עבד
    לגבי הלשון שלי - כן, היא סגלגלה - אומר משהו? אני יודעת שהלבן שיש על הלשון מראה על דברים לא טובים ... אני אחרי ארוחת צהריים עכשיו - אולי זה משפיע?
    בכל מקרה - אני לא יודעת אם אני סופרת את היום כיום מחזור ראשון או שלא ... זו בעצם ההתלבטות שלי כי את הזריקות מתחילים מיום מחזור X (או 3 או 5 - לא זוכרת) ... לפי מה שרשמת אני מבינה שזה יום מחזור 1 - נכון?
  • העובדה שהלשלון שלך סגלגלה מעידה אכן על תקיעות .... אני שמחה ביותר שאת הולכת לטפל בעצמך
    איפה בעלך לומד ???
    את תראי שזה יעזור לך ....
    לגבי ספירת הימים אני לא השתמשתי בתרופות הללו אבל עשיתי מעקב זקיקים תקופה ארוכה ותמיד הרופא אמר לי לספור מהימים שהחל הדימום המאסיבי אז אני לא יודעת תשאלי את דר ישי ....
    בהצלחה
  • היי מקסימה!
    שאלתי את ד"ר ישי - מה שאמרת - מהיום של הדימום המאסיבי החזק - אז זה כנראה החל מהיום ... אבל אני אספור החל מאתמול (כי בערב התחיל דימום שלא הותיר מקום לספק בכלל
    אני מעדיפה לא לרשום היכן בעלי לומד - בכל זאת האנונימיות כאן זה משהו שכנראה חשוב לי ...

שיהיה סופ"ש מלא אהבה ואמן שהחודש הקרוב יהיה החודש הראשון של כל מי שכאן שעדיין איננה בהריון
  • היי מותק
    אולי הכי טוב שתתיעצי טלפונית עם הרופא שלך? אני יודעת ש1000 רופאים 1000 דעות אולי שלך יחשוב אחרת? אמרתי לך כבר שהרופא שלי מחשיב את טיפת הדם הראשונה כיום הראשון, וד"ר ישי חושב ההיפך בדיוק.מענין
    צודקת 10 מ"מ זה אכן רירית מכובדת, מענין לאן היא נעלמה .
  • בהצלחה אני מתפללת שהחודש זה החודש שלך
    ממליצה לך להתחיל בטיפולים (דיקור/שיאצו) ממש במקביל ללקיחת התרופות והכי חשוב לקבל טיפול בזמן הביוץ .....
    יש לי הרגשה טובה לגבייך ב ה צ ל ח ה !!!!!
    בשורות טובות לכווווווווווווווווווווולן
  • [/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה