כווווולן להיכנס! אני מפזרת אבקת הריון! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש יש יש יש יש תוצאות!!!!! בטא 244!!!!!!!! אז אני לוקחת הרבה אוויר ועושה פפפפפפפפפפפפפפפוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אתן כל כך מדהימות! עזרתם לי מאוד מאוד! לכל אחת מגיע להיות אימא ואני בטוחה שכל אחד תהיה בקרוב מאוד!!!!!! מחזיקה לכוווווווווווווולכם שבסוף החודש לא ישאר בפורום הזה אף אחד!
10 תגובות
עמוד 1
בשעה טובה ומוצלחת!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה אושרררררררר... עם כ"כ הרבה אבקת הריון אין מצב שיש פה מישהי שנשארת החודש עם בטן שטוחה!!!חחחח תהני מכל רגע, הריון תקין ומושלם יקירתי.... אגב, מה עם סרגל הריון? מתי התל"מ שלך?
========================== מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!! תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!
מגיע לך, כל הכבוד. המשך הריון קל!!!!
איזה הודעה מקסימה!!!!!!!!!!!!! ואיזה בטא - ממש הפגזת אותה!!!
מזל"ט!! שיהיה הריון תקין ונעים!!!
ה בדרך אלייך ... אני שואפת ממך קצת אבקה
תודה בנות, הריונית בשנית:עוד לא הייתי אצל רופא... תור שלי רק בעוד 3 שבועות.... לפי האתר אני בשבוע 4 ו6 ימים.... אז התל"מ הוא 5.08 וסרגל...... ממממממ אני מ-ת-ה כבר לשים! אבל אני אשים אחרי ביקור אצל רופא
היי.. עקבתי אחר הודעתייך הקודמות.. כל כך ריגשת אותי אותי וצימררת אותי.. אני פשוט דומעת .. מזל טוב.. איזה יופי שאחת אחרי השניה נכנסת להריון... יאללה הריון קל ארוך ומשעמםםםםםםםםםםםםםםם גם אני רוצה :)
מעיין 92: פוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אליך! מחזיקה לך שעוד החודש תכנסי להריון ושאר הבנות של הפורום!!!!!! בדרך!
איזו הודעה משמחת..... שיהיה הריון מקסים ועגלגל כל העולם כולו מחייך בין זרועותי, איך הפכת להיות מחלום לפלא חי. איך ידעת להיות בדיוק מה שרציתי? ואיך אני בעיניך? את זוכרת איך הייתי? את זוכרת אותי כשהיית ברחם פנימה? עכשיו אני אחרת, עכשיו אני...אמא!
יוווווווווווווווווו איזה שמחה ואושר , יש פה הרגשה של אחיות זה מדהים , כול אחת שמבשרת על שנקלטה , אז אחות שלי עשית לי את השבת ..... ואני מרשה לך לפזר עלי הרבה הרבה אבקה אני גם צריכה אותה
חחחח מזל טוב בובה
תודה חמודות באמת, יש פה יחס מעולה ועם הזמן קשר עם הבנות שאת לא מכירה נהיה ממש טוב טל29: במיוחד בשבילך: פפפפפפווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
הנה שבתי לי ומה אני מגלה?????????????? קולולולולולולולו איזה אושר ואיזה שמחה מתרגשת בשבילך המשך הריון קל ותקין