עדין לא קיבלתי. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 11 יום ללא מחזור...
    אחרי 2 בדיקות הריון..האחד לא ברור וחלק והשני היה תחת שאלה...במקום שבו מופיע ה + היה כמה נקודות כחולות וקו מתאר מעורפל עד שקוף של הקו המיוחל.
    דר"א הקלירבלו (CLEARBLUE) היא בדיקה טובה?
    אין שום סימני מחזור ו הריון.. אני באוויר.
    הייתי אצל הרופאה היום..אמרתי שאני מנסה קרוב לשנה וכלום.(נו אז שיקרתי קצת)
    היא עשתה לי בדיקה, אמרה שבעיקרון בבדיקה הראשונית הכל תקין,כך שאם היה יכול להיות שם משהו היא היתה רואה..
    שלחה אותי לעשות בדיקה US וגינאלי, בדיקות דם הורמונאליות ביום החמישי של המחזור(שאני לא יודעת מתי יבוא אז מתי לקבוע תור???) ואיזשהו משטח צוואר רחם.. לוירוסים וכו'.
    יצאנו לדרך.
4 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שאת בהריון לפעמים לוקח זמן לדעת כי אולי הביוץ מאוחרלפני המחזור
    הכי טוב זה בדיקות דם
    מקווה בשבילך והלוואי שמשאלות ליבך יתגשמו אמן!!!

• אני חושבת שהגניקולוגית היתה רואה משהו אם היה משהו כזה...
  • היי מותק!
    רופא יכול לראות הריון באולטרסאונד החל מ12 יום מהתעברות...
    אם היה לך ביוץ מאוחר, יכול להיות שהריון עדיין צעיר מדי בשביל בדיקת הריון/אולטרסאונד
    אני כל כך מבינה אותך.... אמרתי כבר שלי לא היה מחזור חודשיים ושבוע!!!!!! זו היתה תקופה הכי מעבצבנת... את כל פעם עושה בדיקה ומתאכזבת ולאחר כמה ימים עוד פעם צצה משום מקום תקווה שאת כן בהריון.....
    לפחות משהו טוב יצא לך: להתחיל לעשות בדיקות הורמונליות וכו... נראה לי שזה חשוב, וגם תיהיה רגועה יותר.
    מחזיקה לך
    שהכל יסתדר!
    אה, אולי תבקשי מרופא כדורים שגורמים למחזור?
  • כן..נחכה עוד קצת וניראה.
    יש לי יום שלישי על הבוקר אולטרסאונד.. אולי אפשר יהיה לראות שם משהו..לפחות...
    או שאם לא.. אז אני אחכה עד סופ"ש הבא ואז אגש חרופאה בקשר לכדורים..
    לא רוצה להרוס לעצמי את החג :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה