אני צודקת או לא?!?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אני רק אתן הקדמה קצרה - לפני שנה ו3 חודשים סיפרתי לכן שגילו גם לאבא שלי וגם לסבא שלי סרטן. חצי שמחה היתה לנו כשגילו שאבא שלי נרפא, אך סבא שלי המשיך ונלחם. לפני כחודש הבינו שאין סיכוי להחלמה אצל סבא שלי ולכן הפסיקו את הטיפולים. מאז ועד היום חלה התדרדרות רצינית שמצבו הרפואי ונכון לרגע זה זה עניין של דקות עד ימים עד שילך לעולמו. כמובן שקשה לי עם זה מאוד, אבל איפשהו אני חושבת שיש בי הכחשה למצב.

ולהתייעצותי עמכן: ביום שישי הזה אני אמורה לעבוד, ביום ראשון כשהבנו שהמצב של סבא שלי זה עניין של ימים הודעתי בעבודה שידאגו לכונן ליום שישי כי ייתכן ולצערי הרב לא אוכל לעבוד. כמובן שגילו הבנה ודאגו בו במקום למישהי כוננית. מאז ועד היום לא מפסיקים לשגע אותי האם יש חדש ואם אני יודעת מה קורה ביום שישי. ניסיתי לגלות סבלנות וקור רוח לשאלתם החסרת טאקט ועניתי שכשנגיע לגשר נחצה אותו וכרגע אין לי מידע חדש.
    היום הם כבר עברו כל גבול, שלחו את מי שעושה את משמרות יום ו' לתחקר אותי שוב מה קורה והאם נראה לי שיש סיכוי שהמצב ישתנה מהיום למחר. עניתי לו בעצבים שזה ממש פוגע שהם במילים אחרות שואלים אותי "נו, סבא שלך כבר מת?". אמרתי לו שרק אנשים עם לב אבן מסוגלים להתנהג בצורה כזאת ושיפסיקו לשאול כבר מה קורה כי זה לא עניינם, זה עניין המנהלים וכשיהיה לי חדשות אני אודיע למנהלים. הוא כמובן הבין אותי (נו לפחות אדם אחד עם לב זהב יש במשרד הזה) ועזב אותי לנפשי.
    ואז התקשרה האחראית של שירות לקוחות (איפה שאני עושה את המשמרות ביום שישי, אבל היא לא האחראית שלי) והתחילה לחקור אותי ולהגיד לי שאני מתנהגת לא בסדר ובחוסר הבנה כלפי העובדת השניה שרוצה לקבוע לעצמה תוכניות ואני משאירה אותה תלויה באוויר ובחוסר וודאות. בעצבים אמרתי לה שהן חוצפניות וחסרות לב והתחשבות ושכשסבא שלי ימות אז אני אדאג לדווח להן כדי שלא "ישארו תלויות באויר"!!!

אוף בנות כל כך קשה לי והן כל כך פגעו בי, איזה חוסר התחשבות, איזה גועל, לב אבן, אני פשוט בשוק שיש אנשים כאלה!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • בהחלט לא במקום!

אני במקומך הייתי מודיעה להם חד משמעית שאני לא מגיעה ביום שישי וסוגרת בזה את הסיפור.

מה לעשות - לפעמים אנחנו לא ממש יכולים לתת 100% ואת עצמנו ולפעמים יש דברים קודמים חשובים יותר.

אל תקחי ללב ומקווה שתדעי ימים טובים יותר,
    איילת
  • שולחת לך]

]

• לדעתי תגידי שבכל מקרה את לא תבואי ביום שיש וזהו.
    הזויים
  • אני מסכימה עם נטלי מילה במילה בתגובה שלה...
    קבלי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אוי סיוון אני קוראת ופשוט כואב לי בלב, איזה אנשים חסרי רגש.
    אוהבת אותך מאוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה