:-( :-( :-( פשוט ככה והרבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שנשכיב את דנדוש לישון אני טסה למוקד כל הרגל כלומר כף הרגל התנפחה לי לגמרי הקרסול נראה כמו בלון ואני עם זיהום (כרגיל כמו אחרי כל ניתוח שאני עוברת) אתמול הפנו אותי לכירוגית שלי דחוף אבל היא מקבלת רק פעם בשבוע ימי שני התחילו לי אנטיביוטיקה אתמול חמישה ימים 4 פעמים ביום כל 6 שעות והעצוב לא יכולה לדרוך על הרגל ואני צולעת כמו מסכנה
    בקצב הזה נראה לי גם יום שני אני לא חוזרת לעבודה

חוץ מזה נראה לי שאני דוחה לדנדוש שוב את הניתוח כי עדין אין אישור מבית משפט וגם כנראה לא יהיה בתקופה הקרובה אלא אם השופטת תתרשם מהמכתבים שהרופאים נתנו לי בשבילה על הצורך אבל את אבא שלה לא ניתן להשיג לא מוצאים אותו נמלט מן החוק והמשטרה

סליחה על ההתבכיינות לא יודעת למה בסוף עברתי את הניתוח הזה כלומר יודעת אבל לא יודעת למה כן הסכמתי לעשות אותו יכולתי לסבול את הגוש עוד זה לא חס וחלילה המחלה הנוראית הזאת אחרת כבר מזמן היינו יודעים כי יש לי מלא כאילו בגוף
12 תגובות
עמוד 1

• תרגישי טוב
  • מבאס

• תודה בנות
    חופשת מחלה הוארכה לי עד הורדת התפרים בתאריך 13 לחודש וגם אז לא בטוח יתנו לי לחזור אני אמורה להיות עם רגל מורמת וגם הוסיפו לי אנטיביוטיקה עד הורדת התפרים ואמורה ללכת כל יום לחבישה אצל אחיות את זה אני לא אעשה אין לי עודף כסף למוניות. ויום א' ההורים שלי לא יהיו בבית אבא שלי מביא לי את דנדוש מוקדם כלומר בשעה 12:30 נביא אותה ישר לישון ואז אני אצטרך כנראה לקרוא לילדה שאני שמרתי עליה בעבר שתשחק כאן עם דנדוש כי אני לא יכולה לרדוף אחריה ולדרוך על הרגל
    וגם לקרוא לשכנה שלי מלמעלה שתבוא לקלח אותה כי ההורים שלי חוזרים מאוחר
    ולקינוח הרופא טוען בגלל כל הזיהומים החוזרים אחרי ניתוחים יש לי מערכת חיסונית חלשה שהיא הגורם לזיהומים בעצם מה שבעצם גורם לרופאה שלי לדרוש ממני להתחסן נגד שפעת החזירים http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• תוספת מהממת למשפחה:

• אני יודעת להחליף תחבושות לבד לא זו הבעיה הרופא הכירוג במוקד דורש שעין מוסמכת תראה את התפתחות הדלקת ביום יום ושהם יראו לאן מתקדם הזיהום בזה אנחנו לא מומחים הרי ואני לא אלך למוקד יום יום אני אטפל ומטפלת בעצמי בבית רק שהמנהל שלי זה לא מוצא חן בעיניו בכלל שלא אעבוד עכשיו הרבה זמן ואני לא מסוגלת להיות בבית בלי לצאת קשה לי לא להיות בחוץ וכל היום בבית סגורה
    האמת אמא שלי חושבת להביא לי קביים שאוכל קצת לצאת גם כל יום וגם עכשיו בעצם אני ליד המחשב שאסור לי לדרוך על הרגל ואני אמרוה להיות במיטה ולא יכולה וגם מתברר שבגלל הדלקת והזיהום יש לי גם סחרחורות כל הזמן http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • תרגישי טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה