אווווווווף!!!! אני צריכה עזרה!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לשקד התקפי זעם לפעמים, כמו לכל ילד נורמלי (או לא?

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
8 תגובות
עמוד 1
  • מילנה אני כל כך מבינה אותך יותמי רק בן שנה ותאמיני לי שגם שהוא מתרגז הוא מתחיל לרוץ ופשוט שם את הראש ומתחיל לכעוס ולבכות, ולא משנה על מה זה. מספיק שלא ארים אותו או לא אסכים לתת לו משהו וגם הוא מתרגז. נראה לי טבעי ונורמלי בגיל הזה שיש להם תיסכולים גם בגלל שעדיין אין להם אפשרות להגיד לנו מה הם רוצים וזה מתסכל אותם. לאט לאט תסבירי לו בדרך שלך כאמא ואני בטוחה שזה יחדור והוא יתחיל להבין פשוט לתת לו גם אפשרות לוותא את הכעס ולהרגיש מתוסכל. מקווה שיעבור לו בהקדם
  • גם לנועה יש התקפי זעם היא עומדת רוקעת ברגליים ושואגת עלי כמו נמר קטן . האמת שזה נורא מצחיק אותי , אני משתדלת לא לצחוק ופשוט מתאלמת היא זה נמשך ,אני לא רוצה שיכאב לה הגרון אני מרימה אותה ומחבקת היא נרגעת תוך שניה. אני מאמינה שעוד כמה שבועות זה יעבור ככל שתתבגר ותלמד להביעה את עצמה היא תירגע , כך היה עם הגדולים. בכל מקרה העיקר סבלנות. אוף יצא ארוך.
  • בגיל הזה קשה להם לבטא את עצמם כי יש פער גדול בין ההבנה שלהם להבעה שלהם. הם מבינים המון ומתקשים להביע את עצמם ולכן יוצא להם ככה... את צריכה כשאת רואה משהו שהוא רוצה וישר בוכה או מתעצבן לתמלל אותו. לדוג' אם אתם אוכלים והוא נורא רוצה את הכפית ביד אבל לא יודע לבקש אז הוא מתחיל לצרוח ולדפוק את הרגליים בכסא תגידי לו - אתה רוצה את הכפית? הנה הכפית - קח מתוק שלי. וככה לאט לאט עוברת לה התקופה הזו ומגיע גיל שנתיים ובו צרות אחרות
    תוספת מהממת למשפחה:
  • צ'- אני מתמללת אותו כשאני מבינה מה הוא רוצה.
    שבי- אני גם מנסה להרגיע אותו ולחבק אותו, אבל הוא מנסה להשתחרר לי מהידיים! הוא לא רוצה שאני אנסה לנחם אותו...
    ויש בי המון סבלנות.
    סיגלית- אני נותת לו לבטא את הכעס שלו.
    אתן לא הבנתן אותי (כנראה).
    המצב היה, שהוא לא ידע איך לבטא את הכעס שלו, ואני לא ידעתי איך לעזור לו!
    אני רוצה ללמד אותו לבטא את הכעס שלו, השאלה היא, איך לעשות זאת?
    (הוא חיפש איך להוציא את התסכול שלו ולא מצא).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • מקפיצה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • אוי כמה שאני מבינה אותך !!!!!!!!
    אוף אני נמצאת במצב הזה גם כן ..
    ואצלי ,הרבה פעמים יש התקפי זעם , ואנייודעת מה הוא רוצה,אבל זה לא הגיוני!!!!! והוא לא מקבל את זה !
    כמו לקחת את השלטים של החנויות בקניון
    או לקחת צעצועים של ילד אחר בקניון
    או לבכות כי השכנה לא בבית והוא רוצה שהיא תהיה בבית
    או כי נגמר תכנית בטלויזיה והוא רוצה את אותה תכנית עוד פעם

אני , קצת מאבדת את עצמי במצבים האלו , ומזל שבעלי יודע לתקשר ברמה שלו כי איכשהוא כמעט תמיד בעלי מצליח להגיד את המילים שאין לי מושג איפה למצא אותן...

אז אין לי פתרונות (חוץ מבעלי) אבל ליבי איתך שאת לא מבינה כמה

• הי מילנה

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • לא נתקלתי ככה אולי כי עדין לא הולכת אלא רק ליד שולחן אז לא מנסה לפרק ולהרוס עדין אצלי היא נשכבת על הריצפה ובוכה ואני אומרת לה שהיא תרגע היא יכולה לבוא אלי ואני אחבק אותה ואנשק אותה ואני שם בשבילה אחרי חמש דקות בדרך כלל באה אלי אני חושבת שאולי תקני לו משהו דומה לנחום תקום או שק איגרוף מיוחד עליהם יוציא את התיסכול והכעס

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה