:( גם אצלי עוד חודש לפח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    עשיתי בדיקה היום ביתית יום לפניי האיחור... יצא שלילי אוף... ידעתי שיכול להיות שלא כי הרופא אמר שהחודש לפי הביוץ שאין כל כך סיכוי.... אבל אמרתי אולי כן
    הכל לטובה...
    שיהיה יום מוצלח לכולן...
    כולן החודש שיהייה בהצלחה ושתיכנסו להריון ומי שלא הצליחה שחודש הבא ניכנס יחד
    יום טוב
7 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה לא מספידים לפני שהוסת מגיעה....

==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!
  • אף חודש לא הולך לפח אל תחשבי ככה בכלל!!!! תתחילי את החודש הבא עם יותר חיוביות
    הלוואי שחודש הבא תיקלטי להריון קל ותקין

• קיבלתי..
    ... אני מקווה שהמחזור הזה לא יהרוס לי את יום הביוץ...
    לפחות אני עושה את זה לצורך מצווה של מקווה ...
    מקווה שהקב"ה לפחות יראה את ההשתדלות ולא יתן עוד הרבה זמן ככה.....
    שיהיה נס חנוכה וכולנו חודש הבא בהריון....
    אמן! יהיה טוב.......
  • אני מבינה את ההרגשה...
    נחשוב טוב יהיה טוב...
    חודש הבא 2 פסים!!!!
  • מאמי מחזיקה לך
  • יקירתי גם החודש אני התאכזבתי ... אבל אני מאמינה שב"ה זה יקרה בקרוב נהיה אופטימיות ורגועות וזה יגיע... שיהיה לכולנו שבוע טוב וחודש מוצלח אמן.

יסמין
  • מבינה אתכן לחלוטין, כל חודש שנגמר הוא תחילתו של חודש חדש.. גם אני צריכה לקבל את המחזור ממש בכל רגע.. והכאבים לא משאירים כל תקווה... גם אני מתפללת יחד איתכן שהחודש הבא יהיה החודש שלנו!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה