דלקת אוזניים - שאלה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלתי גם בסטאר מד - כמה זמן יכולה להימשך דלקת כזו שיוצא נוזל כמו נזלת מהאוזן????
    המסנג'ר שלי: [email protected]
10 תגובות
עמוד 1

• []
    []

[]
  • תשאלי אחות או רופא.
    אם את בכללית האחיות ב*2700 נורא אדיבות.

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אני לא יודעת, אבל נראה לי שמי חמצן זה לא תרופה (כמו אלכוהול, שאפשר לנקות איתו כמה שצריך), אז אפשר כמה שרוצים...
    לגבי טיפות אוזניים, תראי מה רשום.

• אורטל

אני מקווה שאת רואה את התגובה שלי לפני השבת

לרום היתה דלקת אזניים לפני חודש וגם לה היתה הפרשה כזו שיצאה מהאוזן. לקחנו לרופא שלנו אבל הוא היה בחופש. הרופא שהחליף אותו נתן לנו טיפות אזניים ומי חמצן לכמה ימים.

אחרי כמה ימים ראיתי שהיא עדיין לא אותה רומצ'ו שלי ולקחתי שוב לרופא. הרופא הרגיל שלנו היה ואמר מיד!!! להפסיק עם הטיפות ונתן אנטיביוטיקה.

ואמר לחזור לביקורת. בביקורת אמר שיש עדיין מים ויש מצב שהדלקת תחזור.

ולפני יומיים אכן הדלקת חזרה . לקחנו שוב לרופא והוא נתן אנטיביוטיקה יותר חזקה לשבוע ואמר לקחת גם לרופא א.א.ג (לא בהכרח עכשיו אבל לקחת ) וגם לחזור לביקורת בסוף האנטיביוטיקה

לגבי מי החמצן, הוא אמר 3 פעמים ביום במשך 3 ימים.

הייתי ממליצה לקחת לרופא נוסף או שוב לרופא. כשההפרשה יוצאת החוצה זה כבר מצב לא טוב. לא נראה לי שמספיקות הטיפות

החלמה מהירה לכולם

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb
  • אני יודעת שבוקר וערב... לא מומלץ יותר מפעמיים כי לפעמים זה עושה יותר הפרשות.

בהצלחה.

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • שתרגיש טוב

גאיה וקורן שלנו

[]
    []
  • כנראה שיש איזה משהו באויר לקטנים
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • מאמי את תמיד יכולה לשאול את צי האחיות שיענו לך במוקד הכללית

• ענו לך כבר תשובות מלומדות, אז רק אאחל בריאות וחזרה לשגרה
    במהרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה