היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות מאחלת לכולכן שבעזרת השם כולן החודש בהריון!!! יש לי שאלה חשובה,יש לי כבר יומיים איחור וכבר שבוע שאני מרגישה התכווצויות ברחם כמו שלפני מחזור ובזמן מחזור והחודש אני חווה משהו שאף פעם לא חוויתי רגישות בשדיים יש לי ממש רגישות בפטמות ובשד עצמו האם ייתכן שאפילו אם נקלט הריון יש התכווצויות כמו של מחזור ברחם זה לא על תקן קבוע ההתכווצויות אלה זה בא והולך כזה כבר בערך שבוע אין לי אומץ עדיין לעשות בדיקה ביתית כי אני לא רוצה להתאכזב החלטתי לחכות עד יום ראשון...בנות תענו לי בבקשה זה יעודד אותי
10 תגובות
עמוד 1
למה את מחכה?! רוצי לעשות בדיקה! אני גיליתי על ההריון השבועה ויש לי כל הזמן כאבי מחזור (לפני מחזור), בדיוק כמו שאת מתארת... שתדעי לך זה תקין בזמן הריון (רחם גדל). וכן היה לי רגישות בשדיים! מחזיקה לך ומחכה לראות הודעה משמחת
יואוו אין לך מושג כמה עודדת אותי ....אחרי כמה ימים של איחור עשית את הבדיקה?
המחזור שלי לא סדיר.... אז לא היה לי מוגש אפילו מתי הייתי אמורה לא לקבל... עשיתי בדיקה ביום 35 ויצא פס ממש חלש... כך שזה היה משהו כמו 12-13 יום מביץ.... מחזיקה לך ל 2 פסים יפים ובטא מהממת! מחכה כבר לעידכונים!
יואווווווווווווווווווווווווווו טוב לא התאפקתי אחרי מה שאמרת לי בעלי הלך וקנה לי בדיקה עשיתי ויצא חיובייייייייייייייייייייייייייייייייי אין יותר מאושרת ממני את לא מבינה זה היום הכי מאושר בחיים שלי תודה עללל העידוד אני מאחלת לך ולי הריון תקיןןןןן ובריא....
את רואה?! מזל טוב
תודהההה מאמי אני עוברת ...נתראה שם!!!!!!
איזה כייף מזל טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה אושר - בשעה טובה - הריון תקין ומושלם!
========================== מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!! תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!