שאלה ממש חשובה....!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למי שיודעת מניסיון וגם למי שחושבת שיכולה לעזור...

הייתי ביום שלישי אצל הרופא שלי בהערכת משקל, הייתי שבוע 35,עכשיו כמעט 36....

והמשקל שלה לפי מה שהוא אמר לא כל כך תקין, כי מהפעם הקודמת היא גם לא עלתה הרבה... בשבוע 32 היא הייתה 1.964 ובבדיקה של יום שלישי היא עלתה רק 300 גרם, 2.214, בעצם ב 3 שבועות...

הוא נתן לי תור אליו שוב ביום חמישי הקרוב ונראה כמה היא עלתה.... הוא אמר שאם היא לא עלתה הרבה אז הוא יפנה אותי לזירוז, כי הוא אומר שיש מצבים שהשלייה "מזדקנת" ואז מפסיקה לספק את המזון כמו שצריך לעובר...

מה אתן אומרות???????????

שלומית
6 תגובות
עמוד 1
  • אם אני זוכרת נכון בחודש שמיני יש עליה גדולה מאוד במשקל. אם זה המצב שהשיליה "מזדקנת" סביר להניח שיילדו אותך. אני אומרת - אם הרופא לא היה לחוץ בטירוף אל תהיי לחוצה גם את. מה שכן תעקבי טוב טוב אחרי תנועות ושהכל תקין.

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
  • לגבי הזירוז לא יודעת

אבל יש כמה חברות שהיתה להם שיליה מזדקנת בשבועות כמו שלך ובאמת התינוק נולד "קטן" יחסית
    אבל זה דבר שאני שומעת עליו די הרבה ...
    אז הקטנה תגדל בחוץ
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אחותי באותו מצב. היא במעקב ובינתיים יש מגמת עלייה, אפילו
    אם פחות מהנורמה ולא מיילדים אותה.
    יש סיפורים לכאן ולכאן.
    תחכי ליום חמישי, תקווי לטוב, ובמקרה הפחות טוב שיזרזו אותך -
    העוברית שלך כבר תגדל בחוץ
  • לי היה שלייה מזדקנת עם טל וזה אחד מהסיבות
    שלא הסכימו לשחרר אותי בזמנו מבית החולים
    והלכו על זירוז ובלון.

קחי איתך תיק ליתר בטחון, תעדכני מה קורה

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

• היי
    גם לי היה מצב של שיליה מזדקנת..ראו באולטרא' בפירוש שיש בה חלקים מאפירים שכבר לא זורם בהם דם ..ובנוסף היה לי מיעוט קיצוני של מי שפיר...והפנו אותי לזרוז ואכן גאיה נולדה יחסית קטנה אבל לא בטירוף..2.900
    אם זה המצב תכיני את עצמך שזירוז זה לא דבר קל..זה לוקח זמן כל התהליך...אבל היי סבלנית ויהיה טוב
    בהצלחה!!!!!!!!!
  • אני חושבת שצריך ללכת על מה שהרופא ממליץ! לדעתי, שיליה מזדקנת זה לא משחק

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה