שאלה בנוגע לביוץ/ הפרשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן!
    מצטערת מראש אם אני אגעיל מישהי...

ב-19 לאוקטובר קיבלתי ווסת ומיד לאחריה הפסקתי עם הגלולות.
    מאחר ויש לי היסטוריה של מחזור לא סדיר אני קצת בלחץ לגבי גילוי מועד הביוץ.
    חישבתי פחות או יותר לפי ממוצע חודשים אחרונים והייתי אמורה לבייץ מיום חמישי. עשיתי בדיקה אבל התוצאה הייתה שלילית והחלטנו, כדי שלא אכנס לסרטים, לא להתחיל עם בדיקות וכו' אלא לנסות "טבעי".. :)

ביום שישי קיימנו יחסי מין ואתמול אחר הצהריים ראיתי שיש לי הפרשה צמיגית ממש בכמות יחסית גדולה. קראתי שזה יכול להיות סימן לביוץ, או להיפך, חומר שמונע מזרע לחדור לאחר סיום ביוץ. בכל מקרה קיימנו יחסי מין.

היום בבוקר ראיתי ששוב יש לי הפרשה צמיגית, הפעם ממש שקופה ונמתחת (כמו בספר..) השאלה שלי היא כזו:

היום, לצערי, אני מחוץ לעיר ולא אראה את בעלי עד מחר בערב. האם זה נראה שהיום אני מבייצת, או שאתמול היה יום הביוץ, ועכשיו שאריות? האם העובדה שקיימנו יחסי מין אתמול תעלה את האפשרות שאכנס להריון, ושאלה אחרונה- במידה ונקיים יחסי מין מחר בערב, האם זה עוד בטווח הזמן?

שוב, סליחה על הגועל, בלבול המוח ומליון השאלות.
6 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    ההפרשות שקופות-מבריקות-נמתחות מתאימות לביוץ, לרוב הן מתחילות מספר ימים לפני הביוץ מנקות את צוואר הרחם משאריות, ומגיעות לשיא בביוץ עצמו, מטרתן לסייע לזרע להגיע ליעדו.
    נרגע שהביצית משתחררת לשחלה היא שורדת 24 שעות , כך שתמיד קיים סיכוי, ברגע שתוכלי תקיימי יחסים ונקווה לטוב.
    בהצלחה
  • תודה! את מרגיעה אותי!
    קצת חששתי שאני מפסידה את המומנטום!

ממחר אני אנצל את בעלי מינית למשך כמה ימים... :)

שוב תודה!
  • נצלי אותו מינית כמה שאת יכולה - אלו הפרשות פוריות - לפי התיאורים שלך - כמעט בוודאות!

בהצלחה!
  • :)

אז למרות שיש הפרשות היום (והיו גם אתמול בכמות רצינית יותר) גם מחר זה עוד משחק לטובתנו?

(איזו נודניקית אני....)
  • אין לי מושג - אני יודעת שההפרשות מתגברות מאוד לפני הביוץ ואז נעלמות ...
    תפסי מישהו בעבודה - אין לכם גברים שם ?! (צוחקת כמובן!!!)
  • חחח...

מקווה שנצליח הפעם. מקסימום נהנינו, ותמיד יהיה חודש הבא!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה