עדיין פה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האמת שאני קוראת את כל ההודעות אבל קצת היה לי קשה לשתף. עברתי תקופה לא קלה. כבר למעלה משנה ועדיין לא זכיתי לשמור על הריון. הפחד שלי הוא שכל פעם שאני אכנס להריון משהו יקרה שוב, המבט הנורא של הרופא ואז הפניה לגרידה.
    ואז יש את החודשים שאת לא מקבלת ואת מתחילה לפנטז ולמרות שיותר משבועים שלוש איחור וכלום בדיקות דם שליליות ושוב הכל קורס.
    וכולם מסביבך בהריון או יולדות ועל כל חצי גרם שאת עולה אנשים מסתכלים שואלים ואת מחייכת מבחוץ אבל מבפנים בוכה...
    קשה כי אין לי מערכת תמיכה יש לי בעל בקבע שחוזר כל שבועיים שלוש לסופשבוע (שדרך אגב גם מקשה על כניסה להריון) והרופא שאומר שמהתחלה שמירה, ובראש שלי כל הזמן חששות, וצפיות. ברור שלחץ הוא גורם לבעיות פוריות השאלה איך לא להכנס ללחץ כאשר כולם סביבך מלחיצים?
    שבוע הבא חנוכה חג של ניסים בוא נקווה שכולנו נזכה לנס...
4 תגובות
עמוד 1
  • הלוואי והנס שלך יתרחש אמן !!!
    ותהיה אמא מדהימה!!!
  • מחזיקה לך

שיבוא הנס שכל כך מגיע לך
    ותרשי גם לתת לך כמה חיבוקים,
    בשביל התמיכה

• מתוקה אני מכירה את ההרגשה ואת המבטים אבל לכל אחת מאיתנו יש את האוצר שלה שמחכה אך ורק לה
    אך כמו כל דבר בחיים דברים צריכים לנגיע בזמן הנכון וגם הזמן שלך ושלי ושל עוד בנות מקסימות אחרות, הזמן הנכון יגיע
    תהיי חזקה

• ליידי 1 יקרה שלי
    קראתי , ניצבעת הלב , לכול אחת מאיתנו יש פה סיפור אמיתי אמיתי מהחיים , מה שכולנו יחד עוברות פה זהו מבחן החיים שלנו , ולא היינו שם במידה ובורא עולם לא היה מאמין שנעבור אותו , אני שולחת את כול התמיכה , וחיבוק כול כך גדול באמת באמת מכול הלב . משהו שאולי קצת יצחיק אותך :
    בדיוק חברה אתמול התקשרה (גם שעברה מה שאנחנו עוברות והיא בהריון ) אז היא שואלת אותי נו מה איתך? מה חדש ? אמרתי כלום חוץ מזה שאני כולי מחוררת
    חחחח , זה עצוב אבל אני לא ישב ויבכה על זה , אז אני צוחקת , הבטן שלי כמו בלון נפוח , כולי מחוררת בבטן מרוב זריקות ... לא נעים כואב זה באמת לא מה שייחלתי לעצמי .
    אז בואי יחד נתרומם כלפי מעלה , ונקווה שבעזרת השם החג הזה יביא לנו נס ונתבשר כולנוווווו פה בהריון תקין ובריא - אמן !!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה