אני כ"כ שונאת את ההרגשה שחוזרים איתה מטיפת חלב - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לקחתי גם את לינוי וגם את נועם לחיסון ללינוי עשו בדיקת תקשורת היא נורא התביישה היא מדברת בבית הרבה יותר ובטיפת חלב דיברה מעט מילים ובשקט אז היא אמרה שנחזור על הבדיקה עוד חודשיים חזרתי עם הרגשה מווזרה הילדה כזו חכמה ופעילה אני שונאת את ההרגשה שנותנים בטיפת חלב
jDdn-13g-1.jpg
7 תגובות
עמוד 1
אבל הם חייבים לסמוך על האם אם האם אומרת שבבית הילדה מדברת טוב אז חייבים לסמוך עליה אם התביישה עוד חודשיים מה יחזרו על הבדיקה עוד פעם? [] []
[]
תראי לינוי מדברת אבל לא כל המילים ברורות ולא הרבה היא מבינה הכל מאד חכמה אבל אין לה עדיין דיבור שוטף והיא רוצה עוד חודשיים שנחזור על הסדיקה אולי תדבר יותר תתבייש פחות לא יודעת מה להגיד יש ילדים בגיל שלה שמדברים שוטף?
jDdn-13g-1.jpg
תראי מאמי הבן שלי כבר מדבר הכל אבל לאחותי יש 2 בנים שמתחילים לדבר לא פחות מ שנתיים וחצי אחרי שמדברים מדברים הכל בבת אחת זה טבעי מאוד [] []
[]
אוי בזמן האחרון אני לא יכולה לסבול אותם ... הם ממש נוראיות