מי רואה משפחה חורגת?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראיתי ב- ynet את הפרקים על משפחת קדוש,
    התחברית אליהם מאוד, כאב לי מאוד המצב שלהם..
    אבל אתן באמת מאמינות שניתן להגיע לכאלה תוצאות "מושלמות" כביכול, אחרי
    כ"כ הרבה פערים? או שזה נעשה בשביל הרייטינג?
    הרי בהתחלה הם לא עמדו בכלום, לא הצליחו שום משימה, לא נכנסו לתהליך, היה בינהם
    כ"כ הרבה פער רגשי ואישי, כ"כ הרבה ריחוק וקרות אחד לשני!!
    הדבר הראשון שעלה לי בראש אחרי הפרק המסכם שהראה לאיזה תהליך הם נכנסו
    ואיך פתאום הם מחבקים אחד את השני, אחרי כ"כ הרבה מרחק, היה- הכל פה מבויים, ערוך
    כדי שאנשים יתחברו אליהם בהתחלה והסוף יהיה happy end!! לא?
    מה אתן חושבות?

אין שום ייאוש.. :)
8 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת בדיוק כמוך
    כדי לגשר על פערים כאלו גדולים צריך הרבה זמן והמון המון עבודה משותפת...
    זוגיות שנפגמת לא ניתנת לתיקון בכזו קלות...

• אף אחד לא אמר שהשינוי נעשה בשבוע.
    המאמנים של החברה של אלון גל ממשיכים איתם את התהליך במשך כמה חודשים (נראה לי חצי שנה).
    יעל, אמא של יונתן
  • באמת, יעל?
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • יעל
    מתחילת התוכנית ועד סיום הפרק זה נמשך על פני חצי שנה?

• אני אישית לא חושבת שזה מבויים... אולי אני תמימה אבל לי אישית זה היה נראה אמיתי
  • אני רואה וראיתי גם את שני הפרקים האלו, והלואי וזה לא מפוברק ושהצליחו באמת להציל את הנישואים, כי במצב שלהם שהיה הרי גירושין זה הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות להם ואים באמת בזכות התוכנית הם הצליחו לשקם ולנסות לבנות מחדש את המשפחה הרי זה מבורך
  • אגיד את דעתי- לעיתים אנשים מגיעים לחובות ולמינוס כל-כך גדול,שפשוט כבר אין להם מה להפסיד..ואז הם "מתערטלים" מול המצלמה ו"עושים" רייטינג...
    1. הסיבה של הרבה-עסקים להגיע אליו נוגעת לניצול קשריו של אלון...מה שלבד הם לא היו מצליחים לעשות..
    אלון מקושר מאוד- הוא סידר לבעלת חנות שמלות-כלה, שנקלעה לקשיים להגיע לתוכנית-בוקר עם דץ, סידר לה (מאחורי-הקלעים) לשבור-חוזה לשכ"ד של החנות (בן-אדם רגיל נתקל בקשיים לשבור-חוזה לבד: למצוא מחילף וכו'),נתן לעסק שלה חשיפה בחינם (ממש פותח דלתות לאנשים)...ולכן יש אנשים שרוצים אותו, כדי שיעזור להם לצאת מהבוץ- המחיר שהם צריכים לשלם עבור-כך: חשיפה-אישית של חייהם..

2. עוד סיבה להצלחת-התוכנית לדעתי: אלון מתווך בין בני-זוג באיסטנט...כי אנשים אוהבים קיצורי-דרך מיידיים..לא מחפשים עומק ותהליך-מהותי...זהו מאפיין של העידן-המודרני (הפלוס: לא-חייבים לרוב פסיכולוג לשנה, עדיף לקבל שיקוף לעיתים בוטה מיידי ולהתחיל לפעול, יש בזה גם צד-חיובי בעיניי).
    כמו במקרה משפ' קדוש- הגבר היה צריך מישהו מבחוץ שיטלטל אותו (כדי שיעזוב את הקראוון)...יענו "אובייקטיבי", "נייטראלי"- אז כמובן שאלון אוהב סצינות,דרמות והוא משתמש באופן-מניפולטיבי ברגשות של בני-אדם המצויים במצב של חולשה לשם הרייטינג שלו ולשם הצגתו כקוסם..שתוך מס' פגישות מצליח להשכין שלום..
    אבל נק'-המוצא שלו היא שכשיש לבן-אדם מינוסים חריגים,אז זהו הסימפטום-החיצוני, אות-המצוקה החיצוני שמורה על קשיים-רגשיים עמוקים יותר בחייו.
    ולכן הם יגיעו לתוכנית..ולא בן-אדם רק עם 100 ש"ח מינוס בבנק..אל-אף שייתכן וגם הוא נתקל בקשיים בחייו, אבל לפחות הוא יוטדע להתנהל כלכלית נכון בחייו-האישיים..
  • אני יודעת שיש בתוכנית הזו המון המוןןןןןןןן בולשיט
    עונה קודמת קרוביי מישפחה שלי היו בתוכנית
    בשל מצב כספי לא טוב.....
    וביכלל לא עזרו להם
    הם אומרים שהכול היה הצגה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה