זהו אני אחרי...יש לי תינוקת חדשה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מלא זמן שלא הייתי פה........
    סיפור לידה קצת ארוך...למי שזוכרת בעלי היה בחו"ל חודש...הוא חזר הבייתה והיינו בטוחים שחוזרים לשיגרה, ואז בערב התחילו לי צירים שנמשכו עד הבוקר(שבוע 36...) בבוקר הלכנו למיון, הצירים פסקו הייתי בטוחה שאני חוזרת הביתה,
    שלחו אותי רק לעוד בדיקה קטנה של הערכת משקל, הסתבר שהתינוקת קטנה יחסית לשבוע ההריון, 2 קילו בלבד... החליטו להשאיר אותי למעקב ולבדיקות,
    עשו לי עוד הערכת משקל שיצאה 2.2 אבל עדיין לא רצו לשחרר אותי,
    שי-לי הבת המתוקה שלי השתגעה... ואני יחד איתה, הרופאים בבית חולים שיגעו אותי לגמרי, אמרו לי שכנראה התינוקת סובלת מאיזה בעיה ובגלל זה המשקל שלה נמוך.
    לא עזרו כל ההסברים שככה זה אצלנו במשפחה, אמא שלי ילדה 5 ילדים , כולם שבוע 42 והכי גדול נולד 2.8 וגם הקודמת שלי נולדה 2.5
    מנהל המחלקה החליט שהוא רוצה לבדוק את כל האופציות ולעשות את כל הבדיקות לראות למה היא קטנה...
    הסברתי לו שאני לא אעשה הפלה בשום מקרה בשבוע כזה, ושאם הפתרון זה או הפלה או ליילד אותי אז שיילד אותי כבר עכשיו. כי גם מי שפיר אני לא מתכננת לעשות
    אחרי 10 ימים של בדיקות החליטו ליילד אותי, שמו לי בלון בשעה 15:30 ואז התחילו הצירים , עד 22:00 היו לי צירים איומים, נכנסתי לחדר לידה עם 3 אצבעות, לא רציתי אפידורל ולא כל משכך אחר..כאב, אבל עבר.בשעה 00:10 בתאריך 27.11
    נולדה לי נסיכה מדהימה במשקל 2330.
    בהתחלה קראנו לה עמית, אבל התייעצנו עם הרב שלנו שבדק את ההתאמה של השם ואמר לנו שהשם לא מתאים לה וזה שם עצוב בלי שמחת חיים ועם קשיים אז החלטנו לוותר, וקראנו לה ליה.
    בנתיים אנחנו מתאקלמות אחת לשניה ולאחותה..

[/
    יום נפלא לכולן...
    בואי תראי איך גם את יכולה לעבוד מהבית כמוני...
    www.myagelworld.com/info
24 תגובות
עמוד 1
  • וואו מזל טוב

• מזל טוב...
  • מזל טוב !!!
  • אז הרבה מל טוב לכם רק בריאות ונחת

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• המון המון מזל טוב!!!!!! כל הכבוד על לידה בלי אפידורל

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • איזה רופאים מפגרים לפעמים
    המסנג'ר שלי: [email protected]

• מזל טוב
  • מזל טוב

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

• מזל טוב מותק...
    יש לנו 2 דברים משותפים, האחד גיל הילדים הבכורים שלנו תיכף יש יומולדת לגדולים של שתינו והשני שאני קראתי לנסיכה הקטנה שנולדה לי לפני שבוע שי-לי...
  • מגניב:-)
    שי-לי זה שם מקסים...
    שיהיה במזל[/
    יום נפלא לכולן...
    www.myagelworld.com/info
  • מזל טוב

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מזל טוב!! איזה סאגה!! הרופאים לפעמים ממש

• מזל טוב
  • מזל טוב!!!
    אני אוהבת את השם
  • מזל טוב
  • מזל טוב להולדת הנסיכה הקטנה
    שתזכו לגדל אותן בנחת ואהבה
  • מזל טוב!!

• מזל טוב ודרך אגב השם מקסים גם לי יש ליה.

• מזל טוב.
    שם מקסים
  • בשעה טובה!!!
    איזה מרגש ללדת, אה??
    תגדלו אותה בנחת
  • תודה לכולןןןןן[/
    יום נפלא לכולן...
    www.myagelworld.com/info
  • מזל טוב מאמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה