גריזלדה .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחזיקה לך אצבעות .... מקווה שאת בסדר ..... ושהזריקות לא "משגעות אותך "
    תדאגי לשמור על הבטן התחתונה מכוסה ומחוממת ....

בשורת טובות !!!
6 תגובות
עמוד 1
  • מצטרפת
    היית אצל קופרמינץ כבר? יש תובנות חדשות?
    שיהיה שבוע מלא בשורות טובות
  • אז הזריקות אשמות בריב שהיה לי אתמול עם בעלי ..... - אתן לא מבינות - יכולתי להרוג אותו אתמול .......
    טוב - אז אני מבינה שאני צריכה להגיד לו להתעלם ממני בימים הקרובים

מה שלומכן מקסימות???
    הלוואי שהחודש זה החודש כבר ...
    שיווה - הייתי אצל המגעילים האלה - זו הייתה אחת החוויות הגועליות שהיו לי - המזכירה שלו (תגידו היא אישתו או משהו?) היא טיפוס מתנשא, יהיר ואומלל!
    לא משנה לא ניכנס לזה.

תובנות - אני חושבת שכל מי שמגיעה אליו מקבלת אותו הדבר - אם אני נקלטת לפני שאעשה את כל הבדיקות דם לקרישיות שהוא נתן אז אני בינתיים מתחילה עם קלקסן + אספירין כבר מההתחלה ואם הבדיקות תקינות - מפסיקה ואם לא - ממשיכה.
    (היה לי LAC גבוה גבולי - צריכה לחזור עליו עוד איזה חודשיים ולפי זה נדע אם יש או אין קרישיות יתר, יש עוד בדיקות שגם שם - אם אחת מהן חיובית אז אותו הדבר - בקיצור - קלקסן + אספירין - לא כיף, גם קצת יקר)
    אני כרגע עם גונל F ... למרות שהיה ביוץ טבעי חודש קודם ... אבל כנראה שאין מה לעשות - ללכת על טבעי קצת נראה לי מיותר עכשיו - הלוואי שהריון הבא בעזרת השם יהיה טבעי - הפעם זה כנראה לא יהיה ...

• יקירתי
    אין ספק שהעובדה שאנחנו דוחסות לתוכנו הרבה הורמונים בקצת זמן גורם להכל להרגיש יותר חזק, אני זוכרת את עצמי בטיפול הראשון מרגישה כמו אבל היום אני יודעת שאלה ההשלכות של זה ואני משתדלת לזכור את זה כל הזמן, שהכל רק נראה יותר קיצוני.... (כל הרגשות נעשים עזים, העצב, הדיכאון, הפחד, הסטרס) ושזה לא באמת ככה.
    למיטב ידיעתי המזכירה שלו היא לא אישתו, אבל כנראה בדיוק בגלל זה היא המזכירה שלו, אני יודעת שהוא איש לא קל ולא תמיד נעים, אבל הוא רופא מצוין, וזה מה שחשוב.
    אגב לא כולן מקבלות את אותו הטיפול, אם כי קלקסן ואספירין זה אכן הטיפול המוביל...
    אני מקווה בשבילך שהחודש הוא החודש, ובעוד 9 כאלה תחבקי
    ביביי-גריזלד מושלם.
  • אמן אמן גם שאת תחבקי עוד 9 חודשים תינוק בריא ומאושר (גנש ו/או קרטיקאיה - אלו הילדים של שיווה, אם במקרה לא ידעת..)
    ושיובל תחבק אותו/ה (את כבר יודעת מה זה?) בעוד פחות
    כל כך רוצה כבר להיות שם ...
    לא יודעת למה הוא ידוע כרופא מצויין ... הרי היחס לכולן הוא אותו הדבר - אותו הפרוטוקול .. לא משנה , מקווה שיהיה בסדר.

המשך שבוע נהדר לכולן!
  • היי אני עדיין לא יודעת את מין העובר בע"ה בעוד שלושה שבועות ..ומה שיבוא יתקבל באהבה רק שיהיה בריא .ומושרש חזק חזק . אני קצת מדחיקה את כל נושא ההריון אני מפוחדת נורא נורא ... יום שני יש לי בדיקה שיגרתית ואני אכולת סרטים מפה עד הודעה חדשה ....אני מקווה לבשורות טובות (אין סיבה שלא ) אני נמנעת מלהיכנס לפה לאחרונה כי יש כל מני סיפורים שמלחיצים אותי (בגלל העבר שלי אני קצת היסטרית ) חשבתי שכשאני ישמע דופק אני ירגע אבל זה לא ככה אני מקווה שבשקיפות הכל יראה לי אחרת ואני יצליח לקבל ולעכל את כל נושא ההריון מקווה שסף החרדה ירד עד לסוף החודש עד לשקיפות ...
    בקשר אלייך אין מה לעשות הורמונים זה הורמונים את עושה הכנה לבעל
    בקרוב מאוד ההורמונים ישתוללו מהסיבות הנכונות
  • היי

אני כל כך מבינה אותך - פשוט באותו הסרט!!!!!
    אני יודעת שגם כשאראה בטא חיובית (אמן) זה לא זה עד הדופק - אחרי דופק בטח יש ירידת מתח ענקית ואז ההדחקה - כמוך - עד לשקיפות ... אני מבינה אותך לחלוטין (אני אחרי 2 הפלות לפני שנצפה בכלל דופק - הגעתי לשק חלמון בלבד)
    אז צאי מכאן ותיכנסי רק לבשורות טובות אמן אמן אמן.
    ותהני - תהני גם בשבילנו ותכיני את השטח לכולנו
    יאללה - ביי!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה