בוקר טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי כמה שאלות:
12 תגובות
עמוד 1
  • נראה לכן הגיוני שכל ערב לוקח לאמילי שעה להרדם? היא שוכבת במיטה, קצת ממלמלת, קצת משחקת עם עצמה. אבל שעה זה הרבה זמן לא?
    שחר לוקח לו גם איזה שעה להירדם
    אבל שהוא עיף הוא ישר נרדם
    אולי תנסי להשכיב אותה לישון יותר מאוחר.. זה מה שהתחלנו לעשות עם שחר
    נראה לכן הגיוני שאמילי כל הזמן נכנסת בקיר עם הראש במיטה?? בלילה כשנטלי מתעוררת אז תמיד אני שומעת מהקיר של אמילי כאלה בומים. היא לא בוכה או משהו, אבל אני כנראה אמצא איזה משהו רך לשים שם על הקיר.
    שחר בועט הרבה פעמים בקיר אבל לא מתוך שינה
    אבל הם זזים הרבה בלילה אז יכול להיות שהיא קצת נדחפת לקיר
    למי שהפסיק- מתי הפסיק הילד לישון שנ"צ? ואיך? בהדרגה? הוא פשוט הלך לישון בערב מוקדם יותר
    שחר עדיין ישן צהרים.. לפעמים נראה לי שהשעה וחצי שהוא ישן בצהרים כל כך חשובה
    יש פעמים שהוא לא ישן צהרים אבל לא הולך לישון יותר מוקדם ושמגיע הערב הוא יותר נודניק....
    שהוא ישן צהרים אז הוא רגוע ושליו
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • דבר ראשון בוקר טוב

• נראה לכן הגיוני שכל ערב לוקח לאמילי שעה להרדם?
    הגיוני, אנחנו החלנו לאחר לו את שעת ההשכבה בהדרגה עדשהיום הוא הולך לישון כשעה מאוחר ממה שהיה רגיל לפני חודש. והוא נרדם תוך 10 דק'

• בוקר טוב נגל'ה
  • האמת היא שעדן נרדמת תוך כמה דקות ולפעמים אפילו יותר מהר
  • נראה לכן הגיוני שכל ערב לוקח לאמילי שעה להרדם? היא שוכבת במיטה, קצת ממלמלת, קצת משחקת עם עצמה. אבל שעה זה הרבה זמן לא?
    זה נשמע הגיוני לגמרי
    נראה לכן הגיוני שאמילי כל הזמן נכנסת בקיר עם הראש במיטה?? בלילה כשנטלי מתעוררת אז תמיד אני שומעת מהקיר של אמילי כאלה בומים. היא לא בוכה או משהו, אבל אני כנראה אמצא איזה משהו רך לשים שם על הקיר.
    יש מצב, הם זזים במיטה כל הזמן, ועדיין לא יודעים לזוז במסגרת הגבולות של המיטה
    למי שהפסיק- מתי הפסיק הילד לישון שנ"צ? ואיך? בהדרגה? הוא פשוט הלך לישון בערב מוקדם יותר?
    לינוי עדיין ישנה בצהריים ומצידי שתישן שנ"צ עד גיל 18
  • 1. שעה זה הרבה זמן אבל יכול להיות שעבר לה בדיוק החלון שינה שלה (לפעמים יש להם נפילה של עייפות וזה עובר). אם היא לא מתלוננת אז לא הייתי משנה לה כלום.
    2. גם לעילאי קורה. שמתי לו כרגע שמיכה מגולגלת בחלק שקרוב לקיר, באמת את מזכירה לי שרציתי לקנות כרית-שבלול כזאת.
    3. אנחנו בדיוק בשלב ביניים הזה שהוא לא רוצה לישון, ויש ימים שאני רואה שישן טוב בלילה שלפני ומוותרת לו. הוא נשפך ב-19:30 וצריך אחה"צ להעסיק אותו כל הזמן כי אחרת הוא ירדםמול הטלויזיה או באוטו.

מיטל
  • לגבי משך הזמן עד שהיא נרדמת - יש הרבה ילדים שלוקח להם זמן להרדם, הם מאד סקרנים ולכן המוח שלהם כל הזמן עסוק במחשבות ולא נח לרגע כדי לתת להם להרדם
  • 1. לא יודעת להגיד בדיוק.... אצל מאור זמן ההירדמות משתנה בהתאם לדרגת העייפות באותו יום. אם אמילי לא מתלוננת, אז נראה לי סבבה.

2. כן, הגיוני. הם מסתובבים וזזים כל הלילה.

3. מה פתאום להפסיק שנ"צ?
  • גם אצלנו זה יכול לפעמים לקחת שעה ולפעמים אפילו לא דקה
  • נראה לכן הגיוני שכל ערב לוקח לאמילי שעה להרדם? אצלנו זאת שגרה. מהרגע
    שהיא במיטה מישהו מאיתנו איתה שעה (לפעמים אפילו שעה ורבע). היא מספרת
    לנו סיפורים, אנחנו מספרים לה סיפורים. עוברים על מה עשתה כל היום.. בלה-בלה.

• אני שוק!!
    אני בהלם!!
    אני המומה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה