עובר גדול + סימפיוליזיס, לידה רגילה או קיסרי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

אני בשבוע 36+1 בהיריון מספר 2. מזה 3 שבועות בשמירת היריון עקב כאבים חזקים בעצמות האגן בגין סימפיוליזיס. נושאת בבטני עובר השוקל 3.40 נכון לשבוע 35.
    מוטרדת מהלידה בשל ניסיון העבר. לפני כשנה ו-4 חודשים ילדתי את בני הבכור בלידה רגילה במשקל 4.190 בסוף שבוע 42. לאחר התפוגגות השפעת האפידורל חשתי בכאבים חזקים באגן ולא הצלחתי לתפקד (ללכת, להזיז את רגלי או להתהפך במיטה) הפרופסור במחלקה מיד הבחין כי מדובר בסימפיוליזיס והסביר כי עלי לנסות ללכת ועם הזמן זה ישתפר. טופלתי בפיזיוטרפיה במשך חודשיים ואכן הייתה הקלה, שבתי ללכת אך נותר כאב קטן בצד ימין באגן שהחמיר אט אט עם ההיריון השני.
    כיום אני חוששת מלשוב למצב חוסר האונים בו הייתי נתונה לאחר הלידה הראשונה, עקב הסימפיוליזיס בשילוב עובר גדול. גם היום שני הנתונים קיימים ואני תוהה מה נכון יותר עבורי.
    האם להקדים את הלידה?
    האם לקבוע ניתוח קיסרי או להמתין ללידה רגילה?
    האם יש תנוחות נוספות מלבד שכיבה על הגב אשר יכולות להקל על הלחץ באגן בזמן לידה רגילה?

תודה על זמנך ,
    מירב טל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה