הרדמה בהנקה - איך מונעים לעזאזל?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במצבים רבים היא נרדמת באוטו, בעגלה, בנדנדה,
    אבל לפחות פעם ביום היא נכנסת לבכי הנודניקי הזה של העייפות, וכלום לא מרגיעה אותה חוץ מהנקה (היא בודאות לא רעבה).
    היא כמובן עוצמת עיניים מיד ואחרי 5 דקות משחררת ואני שמה אותה במיטה.
    אני לא מצליחה להרדים אותה אחרת!! אם לא ככה אז אני חייבת להרדים אותה על הידיים שזה לא פחות גרוע.
    עירית - אמרת שאת נמנעת מלעשות את זה, איך??
    למי יש עיצה אחרת להתמודד עם הבכי הזה של העייפות ולהרדים לא בהנקה?

מיטל
6 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי היא עוד קטנה וזקוקה לעזרה שלך ...אני עד גיל חצי שנה הרדמתי בכל דרך אפשרית ורק אחרי זה לימדתי את איתמר להרדם ללא עזרתי ,כשראיתי בעצם שהוא מוכן.למרות שבהנקה הוא כמעט ולא נרדם, כי היה לי זרם חזק ועודף חלב ולו הייתה לשון קשורה ,אז הוא היה משתנק המון ...
    מה שאת יכולה לעשות זה לנתק אותה לפני שהיא נרדמת ולהניח אותה במיטה על הבטן או איך שהיא ישנה ופשוט למצוא משהו שמרגיע אותה ,כמו טפיחות קלות או ליטופים אולי שירים ...מוצץ? משהו שיכול לעזור לה להרדם ...

מאיה.
  • מעין כבר בת שנה ושמונה חודשים ויש לנו את אותה הבעיה. אני מקווה שאני לא מבאסת אותך. אין לי פתרונות, אבל לי זה לא כל כך מפריע. כשבעלי שומר עליה, אז היא הרבה פעמים נשארת ערה עד שאני חוזרת הביתה גם אם היא ממש עיפה.
  • אני לא יודעת מה להגיד לך...
    אנחנו באותה סירה גם ליאורה לא מוכנה להרדם ללא הנקה לא מוכנה לקחת מוצץ רק הנקה!
    ולפעמים היא בכלל לא רעבה ואז היא פולטת]

]
  • הפתרון הוא התמדה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מיטלי פשוט מילה במילה ממה שרשמה לך מלינה זה גם עיניין של הרגלים נכון זה קשה תמיד לשנות אבל שווה כבר עכשיו היא ממש לא קטנה 4 חודשים זה בדיוק הזמן להכנות הרגלים כי בגיל 3 חודשים הם מאבדים את היכולת להרדם לבד ומפתחים אותה שוב לבד ולכן זה קשה אז תחשבי שבאותה מידה הציצי הוא רק בקבוק מה תכיני בקבוק סתם ותפוצצי אותה באוכל רק כי היא בוכה. את מונעת ממנה את היכולת להבין שאפשר להרדם גם לבד וזה מה שחשוב, יומיים שלושה קשים והיא תפנים

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• תודה בנות!!
    אני עדיין נאבקת איתה, כי אם לא בהנקה זה על הידיים ותאמינו לי שאכלתי את הסרט הזה חזק בסיבוב הראשון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה