האם שווה את הנסיעה עד לשם משיהי שמעה על זה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://www.toyland.co.il/sale/
    יש איזה עגלה של ד"ר בייבי שאני בעז"ה רוצה לקנות ללידה הזו
    העגלה נקראת ד"ר בייבי סהרה
    השאלה אם יש את העגלה הזו שם
    ואם בכלל מישהי שמעה על זה (ז"א על המכירה הזו)
    או היתה בשבוע שעבר
    המלצות או להפך יתקבלו בברכה ויותר מזה

[
    [
    [
5 תגובות
עמוד 1
  • למה לא להזמין את הדגם הזה בחנויות מכירה? כל חנות תינוקות מזמינה לפי הצורך. לי יש את הדגם הזה והזמנתי אותה בחנות תינוקות.

• לא הבנתי מה שכתבת לי
    זה העגלה של ד"ר ביבי בעצמם אז לא נראה לך שיהיה שם?
    יש לך גם את העגלה הזו?
    מתי קנית אותה?
    איפה ?
    וכמה עלתה לך?

[
    [
    [
  • אף אחת לא שמעה על זה?

[
    [
    [
  • כל חנות כמו רב קט שילב עובדים עם הרשתות של פדפרגו דר' בייבי וכו'. אז יש להם קטלוגים. אמא שלי קנתה לי בחנות במבינו באשקלון יש להם אחלה מחירים. אני לא בדיוק בטוחה אבל אם אני לא טועה העגלה+תיק+ סל קל מתלבש 1700-1800 שקל. אבל זה היה לפני שנתיים וחצי בערך אני לא יודעת מה המחירים עכשיו. אני בדיוק הייתי מאושפזת בשבוע 34 כשאמא שלי עשתה לי את ההזמנה אז היא הביאה לי את הקטלוג לבית חולים שאני אבחר.

• יש חנויות פרטיות שמוכרות ד"ר בייבי ויש חנויות רשת של ד"ר בייבי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה