היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות מה שלומכם? אני החודש צריכה לעשות הזרעה, המחזור שלי הוא כל 30 יום, הרופא אומר שאני מבייצת ביום ה-17-18 יכול להיות שאני מבייצת בימים האלו? ועוד השאלה, האם השבחת זרע עושים ביום שאני אמורה לעשות הזרעה? [ [
2 תגובות
עמוד 1
היי אני צריכה גם לעשות הזרעה החודש אז שיהיה לנו בהצלחה לא יודעת מה להגיד לך לגביי ביוץ. כי אני למשל מבייצת ביום ה14 ואני מרגישה כשאני מבייצת ויש לי גם מחזור כול 30 יום. ואת השבחת הזרע עושים באותו יום ההזרעה. בהצלחה!!!
השבחה עושים שעה בערך לפני ההזרעה. לגבי הביוץ חשוב שתעשי מעקב זקיקים וכשהזקיק מגיע ל-20 בערך הוא בשל. ואז אוביטרל ואחרי 36 שעות הזרעה. בהצלחה ענקית!!!!!!
========================== מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!! תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!