היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חשבתם כבר על תחפושות לילדים --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
11 תגובות
עמוד 1
אולי לסופגניה
רשמתי שיש זמן
אבל חכי תראי יגמר חנוכה והתחפושות כבר יהיו בחנויות --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
יפעתי - השנה זה כבר ממש לא מה אנחנו רוצים. השנה זה כבר הם. גדולים, מבינים, עומדים על שלהם. עד פורים הוא עוד יחליף עשרות פעמים את רצונו לתחפושת. ובואי נעבור קודם את חנוכה חנוכה חג יפה כל כך
--------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
חחח את לא היחידה שחושבת על זה זה נירא רחוק אבל הזמן טסססססססס.... אז אני ישמח לרעיונות מה אפשר לחפש תינוקים ךיאורה תהיי באדר בת 6-7 חודשיים! חשבתי לשים לה פיגמה ולחבר גרביים בכל מיני צבעים אבל זה נשמע לי די מוזר]
]
חחחח.. אשכרה- מיד אחרי חנוכה את מוצאת את פורים בחנויות.. האמת- אין לנו כ"כ כסף לקנות תחפושות, אז אם למישהי יש משהו לילדים נבי 3 ו- שנה ו- 9.. אני אשמח.. זה תמיש מבאס אותי לקנות משהו רק ליום אחד, והתחפושות היום עולות איזה 100 ש"ח!!
הדבר היחיד שאני בנתיים חושבת לחפש את שילה זה ל- חייל.. גם ככה הוא כל היום "פיו פיו פיו" או ל- מוגלי, אני מגיל קטן קוראת לו מוגלי.. והוא כל היום מסתובב עם מקלות שהוא מוצא ברחוב.. אבל צריך גם משהו שיהיה לו נוח! בקיצור- נחשוב על זה כבר!
אני כן חשבתי על פורים כבר והאמת אולי תעזרו לי....... יש לי היתלבטות שנה שעברה חיפשתי אית מוריה לאמא שבת . קניתי לה תחפושת מהממת שעלתה לא מעט !
התחפושת עולה עלה עדיין ואפילו בול עליה יושבת ! אני מיתלבטת אם לחפש אותה גם השנה ל"אמא שבת" או לקנות לה משהוא ... בקטע שהיא עדיין באותו גן (אבל מי זוכר
אני רוצה לחפש את עידן לנינג'ה ואת אהוד...אין לי רעיון עדיין
אמא לשני מלאכים
אני לא היתי מחפשת באותה תחפושות
הם זוכרים את זה
עוד 10 שנים שהיא תסתכל על התמונות היא תגיד לך איך חיפשת אותי שנה אחרי שנה באותה תחפושת --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי