היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יתחתנתי לפני מספר חודשים , בעלי ואני מנסים לקיים יחסי מין אך לא מצליחים בכול פעם שאנו מנסים יש לי כאבים נוראים ואז אני אוטומטי מתנגדת ומכווצת את שרירי הרגלים אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני מיואשת אשמח מאוד להמלצה טיפ כול דבר שיעזור לי בתודה רבה
4 תגובות
עמוד 1
זה יכול להיות שאת פשוט מפחדת ובגלל שאת מכווצת זה כואב לכן מאוד חשוב המשחק המקדים ליטופים רוגע וסתם דברים נעימים את רשמת שהתחתנתם לני כמה חודשים זה אומר שלא היה לך ניסיון לפני החתונה אה ועוד טיפ יש כל מיני שמנים ועיסיויים שעושים והם מרטיבים את המקום ואז זה לא יבש וכואב אםבא לך לדבר באופן פרטי אשמח לעזור במה שאני יכולה
נסי עם עצמך אחרי מקלחת/תוך כדי לגעת בעצמך ולהכיר את עצמך , תשתמשי בקרם איכותי/שמן גוף עם ריח שאת מאוד אוהבת - תלמדי להכיר את הגוף שלך ואז ביחד יהיה הרבה יותר פשוט ... אם את כבר במקום הזה, אולי תיתכן בעיה פנימית - אולי יש לך חסימה אמיתית שם למטה שגורמת לכאבים - תבדקי אצל מומחה - או מומחית - בכל מקרה תטפלי בעניין, לא רק כדי להביא ילדים אלא בשביל עצמך ובשביל בעלך. בהצלחה
היי מותק אולי את סובלת מוגינסמוס? היית פעם אצל רופא נשים? נבדקת בדיקה ואגינלית? תמצאי רופאת נשים (הדגש הוא על רופאה, ספרי לה מה הבעיה והיא תדריך אותך מה עליך לעשות.
יש משחה ברשתות הפארם, אני לא זוכרת איך קוראים לה (נראה לי ש-ky) והיא מיועדת בדיוק למקרים האלה. זו משחת סיכוך שכאשר את מורחת אותה באיבר המין שלך זה מקל מאוד על החדירה. לדעתי כאשר החדירה לא תכאב לך את לא תתכווצי ותוכלי להנות!