איך אני שונאת אנשים כפויי טובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עושים לבן אדם טובה והוא עוד מגזים כאילו שאת חייבת משהו.
    לחברה שלי יש בן בגיל שנה וחצי. כשהיא הייתה בהריון נתתי לה להתשמש במכשיר הזה ששומעים את הדופק עד עכשיו לא החזירה לי. כשילדה את הבן שלה נתתי לה את הבייבי אינטרקום שלנו כמובן שהיא תחזיר אותו עד עכשיו לא החזירה לי. לפני חצי שנה כשגיסתי ילדה אמרתי לה שאני צריכה שתחזיר לי אותו כי הבטחתי למישהו היא כזה או אבל אני עדיין משתמשת וזה... מה יש להשתמש באינטרקום לילד בן שנה. וחוץ מיזה זה שלי זכותי לדרוש את זה בחזרה.
    גם אני כשקיבלתי מבת דודה שלי את הבייבי סנס ו3 חודשים אחרי ליאל היה בן 4 חודשים גיסתה של בת דודה שלי ילדה החזרתי אותו .

7 תגובות
עמוד 1
  • תראי, לא כל אחד משתמש באינטרקום וכו' עד גיל קטן, חלק ממשיכים תקופה ארוכה יותר
    אנחנו השתמשנו בביבי סנס עד גיל שנתיים כיוון שגילו לכרמל אפילפסיה

אני אישית חושבת שאם את משאילה למישהו דבר כדי לחסוך לו וכו', כל עוד הדבר בשימוש ואת לא מבקשת אותו בחזרה בשבילך, אז עדיף לא לבקש חזרה
    כי אז את מאבדת כל המטרה של ההשאלה...

• לדעתי השאלה זו השאלה לא מתנה. אם אני צריכה אותו חזרה ולא משנה מתי ולמי. זה שלי וזה שנתתי לה להשתמש לו יוצר לה זכות בעלים. היא צריכה לדעת שבאיזשהו שלב היא תצטרך להחזיר אותו.

• מכשיר הזה למדידת דופק הוא סתם דבר מיותר..מלחיץ ... אבל זו זכותך לבקש בחזרה בפרט אם היא לא בהריון...
    מכשיר האינטרקום את ממילא לא צריכה בחודשים הקרובים ..לא ב 15 שבועות הקרובים בכל אופן... אז אני לא רואה סיבה לבקש חזרה...
    כשתכנסי לשמיני או תשיעי ב"ה ..אז תבקשי ממנה...

http://www.purecash.co.il/index.aspx?ref=27096
    ]
  • ברור שהשאלה זו השאלה, והיא צריכה להחזיר

אבל כל הרעיון של השאלה זה לחסוך לצד השני, את משאילה כדי שהיא לא תצטרך לקנות, לכן לדעתי לפחות, כשמשאילים, לא מבקשים חזרה עד שהצד השני מסיים להשתמש, אלא אם את צריכה את זה בעצמך...

• ועוד משהו, אם את יודעת שבן אדם לא מחזיר, לא משאילים לו דברים יקרי ערך
    [[[
  • בדיוק כמו שמיטל אמרה.
    הרי לא תשאילי מיטת תינוק בשביל לבקש אותה חודשיים לאחר מכן עבור איזו חברה או קרובה שילדה.
    אם את נותנת - תתני מכל הלב, לא עד שמישהו קרוב יותר יצטרך למוצר.

• נו אז זה בדיוק המצב שמישהו קרוב צריך את זה והיא לא מחזירה וזה לא חודשיים אחרי זה אחרי זמן די ארוך. שנה שלמה היא השתמשה עם זה ולא ביקשתי ממנה להחזיר כי לא הייתי צריכה את זה. והייתי בטוחה שהיא תחזיר ברגע שאני אצטרך את זה. זה לא שנתתי לה ואחרי שבוע ביקשתי שתחזיר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה