סקר קטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שוקולדים/ממתקים/חטיפים לילדים:
    מאיזה גיל חשפתם את הביבי?
    האם תמיד יש לכם בבית?
    האם ילד מקבל כל יום/בחגים/כעידוד...?

אני אתחיל - בת שלי בת 1.5 והיא נחשפה לזה בפארק שעשעועים ע"י חברה שלי שנתנה לה בלי לשאול אותי
11 תגובות
עמוד 1
  • במבה בערך מגיל 8 חוד' אבל פעם בשבוע או שבועיים....שוקולד מגיל שנה בערך אולי שנה וחצי וגם רק לעיתים רחוקות....יש תמיד בבית כי מן הסתם יש פה גם אנשים מבוגרים וילדות גדולות אבל רחוק מאוד מהישג היד של הקטנות
  • רוי לא אוהב מתוקים. לא שוקולד, לא מעדנים וכו'

ניסיתי לתת לו בגיל שנה פחות או יותר

הוא כן אוכל במבה, דובונים, תפוצ'יפס קידס, דברים כאלה, במידה כמובן, כל פעם קצת, בערך מגיל שנה אולי יותר מאוחר, כבר לא זוכרת
    You're my heart, you're my soul

• שקד בן שנה וחצי (בקרוב).
    חשפתי אותו לבמבה אחרי גיל שנה. הוא לא התלהב ממנה. רק לפני חודשיים הסכים לאכול אותה. אני נותת לו פעם בשבוע, בערך.
    שוקולד- הוא נחשף לראשונה לפני חודשיים. אכלתי עוגת שוקות, נתתי לו לטעום.
    מדי פעם אם אני אוכלת שוקולד, אני נותת לו לטעום.
    הוא די מתלהב מהשוקולד

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אסור לתת לילדים אוכל בלי לשאול את ההורים. הסיוט שלי זה שמישהו יציע לבת שלי שוקולד חלב ללא רשותי (זה לא קרה, תודה לאל). היא מאוד אלרגית לחלב!!!
    ובאשר לשאלה שלך - אני נותנת כל מה שמותר להם לאכול, רק במידה.
  • אנחנו חזירים גדולים
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • במבה פעם ראשונה מגיל 10 חודשים נדמה לי.
    שוקולד לא זוכרת ממש ממתי.
    תמיד יש בבית אבל לא נותנת בכלל אלא אם מבקש. לרוב הוא בכלל לא זוכר שיש בבית ואני לא מעודדת. אני יודעת שבגן בימי שישי יש סוכריות טופי ומרשמלו ועוגות שוקולד כשיש יום הולדת.
    אם יוצאים ליום שלם אני אורזת גם במבה / דובונים לנישנוש או פתי בר אבל בד"כ זה חוזר שלם.

• מעין אני כבר לא זוכרת מתי התחילה....
    יובל קבלה בגיל 8 חודשים לטעום שוקולד, סתם כי קיבלתי משלוח ליום ההולדת של מקס ברנר
  • שוקולדים/ממתקים/חטיפים לילדים:
    מאיזה גיל חשפתם את הביבי?
    האם תמיד יש לכם בבית?
    האם ילד מקבל כל יום/בחגים/כעידוד...?

אני נגד שוקולדים וסוכריות לילדים/מבוגרים באופן כללי ולא משנה גיל]
  • אני גם שונאת שנותנים בלי לשאול
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • שוקולדים אין בבית רק מריר במקרר או אם אני מקבלת משלוחה מהעבודה או וואצ'ר על המוצרים החדשים של החברה
    למשל יצא לי לקבל את השוקולד אצבעות החדש של החברה לקחנו לדנדוש בלי התוספות נתתי לה אחד ליום 3 פעמים כי את השאר ההורים שלי גם אכלו אהבה את זה אבל לא מבקשת,מרמלדה טעמה בבית כנסת פעם ראשונה בסוכות בגיל שנה וחצי אהבה אבל לא מבקשת אם יש והיא רואה היא מבקשת ומקבלת אחד לוקח לה שעה כמעט לסיים מרמלדה קטנה לשמחתי היא לא ממש אוהבת מתוק

במבה ומלוחים אחרים חשפתי אותה אחרי גיל שנה שראתה ילדים מהמעון שלה מקבלים מן ההורים שלהם והיא גם רצתה אז נתנו לה ומאז כבר לא היתה לי ברירה אבל אם היא לא רואה היא לא מבקשת אבל תמיד יש בבית
    במבה בייגלה היא מאוד אוהבת (אוהבת מלוח יותר ממתוק) פתי בר אוהבת לטבול בתה ולאכול (עיראקית קטנה http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • חשפתי אותו להכל בסביבות גיל 8 -9 חודשים
    היום אני בקושי מכניסה הביתה חטיפים ושוקולדים (אין תקציב)

אמא לשני מלאכים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה