שלום אני חדשה פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נכנסתי לאתר הזה בטעות בעודי מחפשת מידע אודות כניסה להריון :)
    אני ובעלי החלטנו שאנחנו רוצים להביא ילד לעולם. אף פעם לא נסינו, אני די חדשה בעסק. אפשר לשאול כמה זמן לוקח לרוב פחות או יותר להרות? האם כדאי להשתמש בערכת ביוץ? זה עוזר? כמה לקח מכל אחת מכן להרות? וכמובן אשמח לכמה טיפים שיועילו :)
10 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה
  • היי
    ברוכה הבאה לפורום מקווה בשבילך לשהות קצרה
    לגבי שאלות שלך:
    אין תשובה נכונה.... כל אחת והגוף שלה...
    אני אישית הפסקתי גלולות במאי והריון המיוחל הגיעה ממש עכשיו (גיליתי לפני שבוע)
    יש בנות שנכנסות ממש מהר, יש כאלה, שלוקח להם יותר זמן...
    כמובן אם את יודעת מתי את מבייצת, מצבך טוב.
    עוד הפעם, אני אישית ניסיתי מקלוני ביוץ אבל לי הם לא עזרו בכלל , מחזור שלי היה לא סדיר בכלל, כך שבזבזתי את כל המקלות ולא זהיתי ביוץ...
    אני מאחלת לך להיכנס להריון תקין במהירות , תוך כדי שאת נהנת מתהליך (זה חשוב!)

בהצלחה
  • שלום.... אני מהפורום השכן - של ההורים
  • תודה על קבלת הפנים הנפלאה. אתן מקסימות :)
    לdavidirit כשאת אומרת שנתת לגוף להתנקות 4 חודשים את מתכוונת שאחרי שהפסקת את הגלולות היה לך מחזור לא סדיר? אני הפסקתי לקחת לפני חודשיים ואחרי 29 יום קיבלתי את המחזור הראשון שלי, אך את המחזור השני קיבלתי רק אחרי 31 יום. מקווה שהגלולות לא יפגעו ברצון שלי להרות החודש.
    ובנוגע לקיום יחסי מין יום כן יום לא, זה יותר טוב מאשר כל יום? או כמה פעמים ביום?
    ואפשר לשאול מהו הטווח גילאים שכותבות פה?
  • ואי איזה כיף לך מאחלת לך הריון קל בלי סבל :))) ומזל טוב
    ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי mom_want_to_be

היי
    ברוכה הבאה לפורום מקווה בשבילך לשהות קצרה
    לגבי שאלות שלך:
    אין תשובה נכונה.... כל אחת והגוף שלה...
    אני אישית הפסקתי גלולות במאי והריון המיוחל הגיעה ממש עכשיו (גיליתי לפני שבוע)
    יש בנות שנכנסות ממש מהר, יש כאלה, שלוקח להם יותר זמן...
    כמובן אם את יודעת מתי את מבייצת, מצבך טוב.
    עוד הפעם, אני אישית ניסיתי מקלוני ביוץ אבל לי הם לא עזרו בכלל , מחזור שלי היה לא סדיר בכלל, כך שבזבזתי את כל המקלות ולא זהיתי ביוץ...
    אני מאחלת לך להיכנס להריון תקין במהירות , תוך כדי שאת נהנת מתהליך (זה חשוב!)

בהצלחה

• תודה חמודה
    בקרוב מאוד אצלך..
    אענה לחלק משאלות:
    רוב רופאים ממליצים לקיים יחסי מין יום כן יום לא. כך את מכסה את כל הימים בהם את יכולה לבייץ (גם אם ביום הביוץ לא קימתם יחסים, אבל עשיתם את זה יום לפני, זרע של בעלך עדיין "פעיל" בתוכך, או להפך, אם עשיתם את זה יום אחרי ביוץ, הביצית שלך עדיין בשלה ומוכנה להפרייה). וגם אם עושים סקס כל יומיים, זרע של בעלך בשל יותר.
    לגבי גילאים: אני בת 24, לא יודעת מה עם שאר הבנות... נראה לי שבגילי פחות או יותר.
    אה, ורציתי להגיד לך שזה מאוד נפוץ ותקין לחלוטין אם אחרי שמפסיקים גלולות, מחזור הופך להיות לא סדיר. לגוף שלך לוקח זמן (משהו כמו 3 חודשים, אבל עוד הפעם-כל אחת והגוף שלה) להתאפס.... כמו שאת מספרת, מחזור ראשון 29 ימים, ואחרי זה 31... זה לא סטייה גדולה בכלל... את בטח מבייצת סביבות יום 14-16
    בהצלחה!
    מקווה שעזרתי
  • הכוונה שלא לקחתי גלולות והשתמשנו בקונדום.

יותר טוב לקיים יחסים יום כן ויום לא כי כך איכות הזרע יותר טובה.

תווך הגילאים של הילדים ?
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי mom_want_to_be

תודה חמודה
    בקרוב מאוד אצלך..
    אענה לחלק משאלות:
    רוב רופאים ממליצים לקיים יחסי מין יום כן יום לא. כך את מכסה את כל הימים בהם את יכולה לבייץ (גם אם ביום הביוץ לא קימתם יחסים, אבל עשיתם את זה יום לפני, זרע של בעלך עדיין "פעיל" בתוכך, או להפך, אם עשיתם את זה יום אחרי ביוץ, הביצית שלך עדיין בשלה ומוכנה להפרייה). וגם אם עושים סקס כל יומיים, זרע של בעלך בשל יותר.
    לגבי גילאים: אני בת 24, לא יודעת מה עם שאר הבנות... נראה לי שבגילי פחות או יותר.
    אה, ורציתי להגיד לך שזה מאוד נפוץ ותקין לחלוטין אם אחרי שמפסיקים גלולות, מחזור הופך להיות לא סדיר. לגוף שלך לוקח זמן (משהו כמו 3 חודשים, אבל עוד הפעם-כל אחת והגוף שלה) להתאפס.... כמו שאת מספרת, מחזור ראשון 29 ימים, ואחרי זה 31... זה לא סטייה גדולה בכלל... את בטח מבייצת סביבות יום 14-16
    בהצלחה!
    מקווה שעזרתי

זו פעם ראשונה שאני שומעת שהזרע יכול להיות פעיל גם ביום שאחרי. טוב לדעת.
    ואכן עזרת המון תודה יקירתי
    אהה וגם אני בת 24 :)
  • [quote]פורסם במקור על-ידי davidirit

הכוונה שלא לקחתי גלולות והשתמשנו בקונדום.

יותר טוב לקיים יחסים יום כן ויום לא כי כך איכות הזרע יותר טובה.

תווך הגילאים של הילדים ?

[/quote0 לא הגילאים של הילדים, אלא הגילאים שלכם האמהות או האמהות לעתיד.
  • אלירן נולד כשהייתי בת29
    ויעל 31
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה