צריכה להילחץ??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אור שלי כבר אוטוטו בת 4 חודשים היא יושבת על הטרמפולינה ומרימה את הראש וחצי גוף בלי בעיות אבל כשהיא על הבטן היא מתעצבנת ומתחילה לבכות היא מתעייפת מהר כנראה, הבעיה היא שיש לי יום ראשון טיפת חלב בטח היא תלחיץ אותי כהרגלם מה דעתכן זה קרה גם לכן?
3 תגובות
עמוד 1
  • לגבי שכיבה על הבטן אל תוותרי לה
    לגבי טיפשת חלב זה התפקיד שלהן להלחיץ אני לא עושה אצלן את בדיקות ההתפתחות לדנדוש שיחררו אותי כי אנחנו במעקב התפתחות הילד תנסי את רוב הדברים להכניס באוזן אחת ולהוציא בשניה

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • הבת שלי גדולה משלך בערך בחודש, ואני יכולה לומר לך שכל חודש הוא ממש משמעותי בהתפתחות! בחודש האחרון היא ממש התפתחה עם היציבות שלה, ככה שזה יכול להשתנות כל הזמן.
    אני מציעה לך בימים יפים לצאת איתה עם שמיכה לגינה, לשים אותה על הבטן עם משחקים ואני בטוחה שהיא תאהב את זה יותר.
    ואני דווקא כן חושבת שצריך להתיחס למה שאומרים בטיפת חלב. אצלנו לפחות אני מאוד מעריכה את האחיות. יש להן המון ניסיון והרבה פעמים הם רואים דברים שאנחנו כהורים לא נתקלנו בהם או מסרבים לראות.

מיטל
  • את לא צריכה להלחץ כי הרבה תינוקות עושים את זה. אבל את צריכה להשכיב אותה על הבטן גם אם היא בוכה. תשכבי יחד איתה על הבטן - לידה - ותלמדי אותה לשחק על הבטן. חלק נכבד מההתפתחות מתחיל מהבטן ולכן חשוב שהיא תלמד לשכב על הבטן.

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה