היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי שניכשלתי עם עניין השאיבה אצל שי-לי (אומנם הנקתי עד גיל שנה ו4, אבל אף פעם לא הצלחתי לשאוב, והתיאשתי די מהר מהעניין). הפעם החלטתי לקחת את הנושא ברצינות....[/ יום נפלא לכולן... בואי תראי איך גם את יכולה לעבוד מהבית כמוני... www.myagelworld.com/info
11 תגובות
עמוד 1
ממליצה בחום על משאבה של medela החשמלית!]
]
תלוי לאיזה מטרה את רוצה לשאוב.. אם זה רק ל2-3 שאיבות בשבוע אז יש מדלה סווינג יש עליה הכי הרבה המלצות אני אישית לא הצלחתי לשאוב עם משאבה אלא רק ידנית ,הגוף שלי פשוט לא מגיב למשאבה ואני לא מצליחה להגיע לשחרור החלב ... אגב גם משאבה מיד שרה ספקטרה 2 מעולה
לי יש משאבה של מדלה חשמלית, שאפשר לשאוב בשני הצדדים בו זמנית! היא מעולה!! אני לא זוכרת את שמה, היא יקרה, בערך 1000 ש"ח, אני לא יודעת בדיוק כי היא לא שלי...
שרית, יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!! יום נישואין
אני גם מניקה עד עכשיו את הקטנה כפיצוי על הגדולה שלא ינקה בכלל....... המסנג'ר שלי: [email protected]
אני לא זוכרת את שם המשאבה, אבל לקחתי מיד שרה, עשתה עבודה מעולה!!!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
לי יש ידנית של אוונט משהו משהו ממש ****************
**** [
דביר04/02/07 עירית01/03/77
ממליצה על מדלה בבתי המרקחת של כללית אם יש לך או למישהו מהמשפחהאו חברים כללית מושלם אז המחר שלה הוא 274 ש"ח היא משאבה מעולה
כשהנקתי את אלה הייתה לי החשמלית של מדלה, והיא הייתה סבבה, שאבתי ממש מעט רק לפעמים הבודדות שיצאתי בלעדיה.
עם אוריקי לא שאבתי אפילו פעם אחת... ואני עדיין מניקה אותו. אני לא סובלת את השאיבה, זה עשה לי לא טוב... פשוט לא זזתי ממנו... חחח וכשהוא התחיל לאכול מוצקים היה יותר קל להשאיר אותו בזמן שהוא לא צריך ציצי... []
גם אני כמו זוהר
בשבוע הראשון היה לי משאבה מיד שרה, שכאבה לי רצח!!
אז קניתי את החשמלית של מדלה! שהיא מעולה פי מאה :[URL=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=907700665.JPG]
שליו שלי
אני שאבתי בהתחלה עם ספקטרה של יד שרה, והיה זוועות. ממש. הרגשתי שמרטשים לי את הפטמות