חדשה בטיפולי הפוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל בנות הפורום הזה. אני מצטרפת חדשה כאן.התחלתי סבב ריאשון של זריקות והזרעה ולא נקלטתי.מה הסיכויים באחוזים של זה,מישהי יודעת?בכל אופן,התבאסתי כי באותו יום שהבדיקת דם להריון הגיעה שלילי, חברה שלי התבשרה שהיא בהריון,הייתי איתה אצל הרופא.יש לה תאומות מטיפולים,בן מסבב ריאשון של הזרעה ועכשיו באופן טבעי הריון.אני שמחה בשבילה אבל מרגישה שנשארתי מאחור,כי עוד חברה בהריון. אני מנסה שנה וחצי,אני בת 36. הכל תקין אצלנו בבדיקות שעשינו.קשה מאוד כל העניין הזה.
12 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה
    דבר ראשון במשחק הזה יקירתי המון סבלנות זה מילת המפתח
    גם לי קרו כול כך הרבה סיפורים כאלו , בדיוק איך שהתחלתי את הטיפולים כול החברות נכנסו להיריון זה היה ממש לא אמיתי , שמחתי אבל הלב נשבר , למדתי היום לעשות את ההפרדה הזו , גם לנו זה יגיע מתישהו תיהיי בטוחה , ואצלנו זה יהיה הרבה יותר מיוחד , הדרך שעברנו , ההערכה לדבר הזה , לשתי מילים שיש לך לומר "אני בהיריון " .
    בואי נתפלל שיחד החנוכה הזו גם אנחנו נבשר על הנס הפרטי שלנו
    בהצלחה
  • ברוכה הבאה
    אז כמו שאמרה טל את צריכה המון המון סבלנות , כי הסיכויים בהזרעה הם 20% ,
    גם אם הכל תקין אצלך ואצל בן זוגך
    יש בנות בפעם הראשונה נקלטו ויש בנות בפעם הרביעית כל מקרה לגופו
    אני קצת יותר גדולה ממך ולכן ביקשתי וביקשתי לעבור להפריה אחרי 4 הזרעות.
    הצעתי היא להיות סבלנית ותתמקדי אך ורק בך ולא בסובבים אותך.
    גם אנחנו נהיה אמהותבהצלחה בובה
    אירית
  • אני אומנם רק עברתי סבב ריאשון של זריקות והזרעה, אבל אני מתלבטת אם לא לנסות החודש באופן טבעי ולעשות הפסקה של חודש עם הזריקות וההזרעה.ייקרה משהו? או שאסור להפסיק את הרצף הזה של סבב אחרי סבב?
  • תחום הפוריות הוא אחד התחומים בחיים שהוא לא "חברת-ביטוח", אין לדעת..
    למישהי אחת זה טוב הפסקה ולמישהי שנייה זה טוב טיפולים ברצף!!!
    הכל תלוי בחוזק הנפשי שלך וברגשות החיוביים שלך,כי מי שנמצאת במקום טוב ושמחה לזולת, אז יותר הולך לה בכל דרך שתבחר!!!
    טל ממש צדקה לדעתי, היא כתבה: "המון סבלנות"
    והעיקר: "כול החברות נכנסו להיריון..שמחתי...".
    היא פירגנה לכולן..כי היא מחשיבה את כולן כחברות שלה ולכן היא שמחה עם בשבילן שימחה-אמיתית מהלב...
    לדעתי, אילו הם שני גורמי-מפתח להצלחה בפיריון!!!! סבלנות ופירגון אמיתי מהלב לחברות, אהבה ואיכפתיות..כי זוהי חברות אמיתית לדעתי.
    וליידי גם ממש צדקה לדעתי, היא כתבה:
    "הצעתי היא להיות סבלנית ותתמקדי אך ורק בך ולא בסובבים אותך".
    שוב, המילה סבלנות חוזרת אצלה ולא להסתכל על אף-אחת נראה לי שבקטע של תחרות...

נראה לי שאת בעיקר עסוקה "בחברות שלך",אז למה את סובלת?
    למה הלכת עם ה"חברה" (הראשונה) לרופא, בידיעה שיש סיכוי שהיא תקבל תוצאה-חיובית ותיקרעי כתוצאה מכך מקנאות-יוקדת בה???? את באמת "שמחה" בשבילה?
    את באמת מחשיבה את עצמך כחברה שלה??? נראה לי שאם היא הייתה יודעת שכך תרגישי כלפיה היא הייתה בוחרת שלא להזמין אותך לבדיקה כזאת משמחת!!
    וה"חברה" (השנייה), כך כינית אותה, אפילו לא כתבת ששמחת בשבילה...

אם ה"חברות" האילו חכמות, הן בוודאי שלא ירצו שתהיי חברה שלהן ובייחוד לא בתקופה שכזו שהן בהיריון ולכן את מפסידה אותן בגדול!!!!
    חבל!!! שתיהן סמכו עלייך, שיתפו אותך בתמימות בסודות יקרים להן בחשיבה שתשמחי בשבילן וככה את גומלת להן???רעה תחת טובה???

עצתי לך, להיגמל מייד מרגשות שליליים כלפי העולם בכלל וכלפי אותן חברות בפרט, כי את מפסידה בענק ומתרחקת מהרצון שלך להיות במקום טוב יותר!!!
    אם הייתי במקומן, הייתי פשוט מתרחקת ממך ובצדק!!!
  • לזאת שמגדירה עצמה נעמה ובטח זה גם שם בדוי כי אין לה אומץ לרשום את השם האמיתי שלה בפורום. קודם כל,מי שאל אותך בכלל לדעתך?דבר שני-אותה חברה ביקשה ממני לבוא איתה כי היא נלחצה מהבדיקה והיא גם יודעת בדיוק איך אני ארגיש עם זה..בטח שאני שמחה בשבילה ורוצה רק בטובתה,אבל לה כבר יש שלושה ילדים בבית,לי אף אחד לא הבטיח שאני יכולה להרות בכלל.יש לך מושג מה ההרגשה?מה קשור כל הרוע שכתבת עלי לגבי מה שאני מרגישה?כל אחת הייתה מרגישה קצת מבואסת לגבי עצמה באופן אישי..מה גם שזאת חברה קרובה שעברה את אותה הדרך כמוני והתלבטה לגבי טיפולי פוריות.זאת החברה השנייה שנכנסת להריון ושתיהן ממש בהפרש של כמה שבועות-אלו לא סתם נשים שאני לא מכירה.אז למה שלא הרגיש רע עם עצמי שנשארתי מאחור?זה כבר לא סתם קשה,זה מעבר לקשה,זאת אכזריות לדעתי. אז מי את שתשפטי אותי?וכל מי שאומרת שהיא שמחה לגבי החברות שלה ולא מרגישה קצת חרא עם עצמה-משקרת.כי זה טבעי לגמרי.לא באתי לכתוב בפורום הזה דברים רעים ושליליים,אני כותבת את הדברים הכי כואבים שיושבים לי על הלב.אז אני מציעה לך לחשוב קצת לפני שאת כותבת שטויות,כי את לא מכירה אותי אפילו. שיהייה לך חג שמח.גם לך אני מאחלת כזה.
  • רותם היקרה,
    אני מאוד מבינה את הקושי להרגיש שמחה אמיתית ומלאה לחברה קרובה כשאת בהרגשה כרגע נשארת מאחור...אני גם עוברת את זה..לרוב החברות שלי יש כבר ילדים.
    אני חושבת שצריך להיות בדרגה רוחנית מאוד גבוהה כדי להיות מסוגלת להרגיש רק שמחה, כלפי חברה שנכנסה להריון ולא להרגיש גם לפעמים קנאה וכאב שלך זה עוד לא קורה..זה לגמרי נורמלי וטבעי, אני גם חווה את זה...
    ההתמודדות עם טיפולי הפוריות, עם כך שאנחנו לא יודעות מתי ואיך זה יגמר היא לא פשוטה בכלל, רק מי שמתמודדת עם כך שהטבעי כל כך לא קורה באופן טבעי (להיות אמא...) מבינה את הקושי והכאב, כשרק התחלתי לרצות להיות אמא לפני שנה וחצי בערך חשבתי שזה יקרה כל כך בקלות ובלי בעיות כמו שאת מבינה זה עוד לא קרה, ההרגשה הזאת היא כל כך לא פשוטה לפעמים..
    אז מה שיש לי להגיד לך זה שאני מבינה אותך ואני שולחת לך הרבה חיזוקים ואור של ניסים.
    אם את רוצה לדבר אשמח להתכתב איתך במייל, רק תגידי.

• היי רותם !

אני חייבת לרשום לך " אל תתייחסי לנעמה "

אני לא יודעת מה היא עברה כדי להגיע להריון המיוחל
    אבל אני ממש מבינה אותך .

או שהיא פשוט רשמה שטויות כי היא באה מהמקום של החברות שלך

או שהיא פשוט לא הבינה את כוונתך .
    אני שעברתי 3 הזרעות כפולות ו7 הפריות שלא הצליחו ממש מבינה
    אותך ואני לא חושבת שמשהי מאיתנו שעוברת כמונו לא מבינה .
    זה לא שאת לא שמחה בשביל החברות שלך זה פשוט שעובר הזמן ואיתך לא קורה כלום .
    אבל אל תדאגי זה רק עיניין של זמן וגם אליינו זה יגיע .

אין אחת פה שלא מרגישה כמוך וזה טיבעי , מי שתגיד שלא עברה
    לה מחשבה כזאת או הרגשה כזאת לדעתי היא פשוט לא כנה עם עצמה .
    אז בהצלחה יקירתי ואל תתייחסי לכול מה שאומרים יש דברים שצריך
    לדעת לשמוע ולהעביר הלאה .

המון הצלחה מכל ה
  • ל"מודה לאל "שלום. ברור שאין לי מה להתייחס לנעמה הזאת,ואני אשמח להתכתב איתך.המייל שלי הוא:[email protected].אשמח לשמוע ממך.
  • ותודה לך רעייה,את צודקת 100 אחוז.בהמון הצלחה גם לך.
  • היי רותם...

האמת שזה מאוד מצער לשמוע בנות כמו "נעמה2222" מתחבאת מאוחרי כינוי ואומרת דברים שמי שלא היה שם לא יכול להבין...

בוודאי.. שבשורת הריון עם כל השמחה יכולה גם באותה נשימה להזכיר לנו את מה שלנו עדיין אין, והכאב חלילה הוא לא כאב של עיניים צרות אלא של התכנסות בתוך עצמנו... הכאב שלנו עולה.. ומזכיר לנו את קיומו...

אני יכולה לספר לך על חברה טובה מאוד שיש לי, ארבע שנים היא ניסתה להיכנס להריון, אני כבר שנתיים פלוס, היא יודעת שאני עוברת תהליך ואני ידעתי שהיא עוברת תהליך.. ואז בין כל הזריקות הטיפולים והבלאגנים באי של שקט היא פשוט נקלטה להריון.. דווקא בלי טיפולים.. מובן שהשמחה היתה גדולה והאושר עצום.. ברוך ה' ברוך ' ה'.... והיא ילדה תינוק בונבון משגע.. היא חיכתה לי בברית.. לצערי הייתי חולה ולא הגעתי כדי שאני זו שאמסור את התינוק שלה, היא רצתה בכל מאודה שגם אני אהיה שם בחויה הזו ושזה ידבק בי...
    לא מזמן היא סיפרה לי שהמחזור שלה מאחר והיא גילתה שהיא בהריון שוב, בלי טיפולי אחרי כל כך הרבה שנים של ציפיה, מובן שהאושר היה עצום.. ואת יודעת רותם היא התקשרה אליי ושאלה אם אני רוצה לבוא איתה לאולטראסאונד הראשון, לפי שיטתה של נעמה אני אמורה לכאוב ולהיות עם "אכזריות" חס וחלילה.. אבל היא אמרה... אני רוצה שתראי.. אני רוצה שתוכלי למקד את התפילות שלך.. תראי את האולטראוסאנד של התינוק והתפילות שלך יוכלו להיות יותר עוצמתיות.. את יכולה לתאר ולשער בנפשך את האהבה, בוודאי שאני אראה את התינוק במסך האולטראסונד זה ישמח אותי ברמות גבוהות במיוחד אבל באותה נשימה זה גם יצבוט לי בלב ויזכיר לי שאני רוצה גם לזכות לראות את התינוק שלי במסך של האולטראוסנד....
    וכל מה שרצתה אותה חברה יקרה הוא שאני אוכל להתפלל יותר חזק.. דווקא להיות שם.. שאותה חוויה תשאר חקוקה בראשי ואני אפעל בכל התפילות כדי לזכות גם להגיע לרגע הזה...
    וזאת חברות של אמת
    כשיש חברות אמיתית.. כל השאר מתגמד ונעלם... אין חלילה קנאה או צער או אכזבה יש אהבה ויש שמחה ורק בכוחם להביא את הנס מרובונו של עולם.. רק כך!

יכול להיות שנעמה לא יודעת או מכירה מה היא חברות אמת.. וחבל שכך...
  • היי דינה.אני מאוד שמחה לדעת שישנן בנות המרגישות כמוני ולצערי עוברות אותו הדבר.אני אפילו לא רוצה להתייחס למה שכתבה אותה בחורה....כי אני לא חושבת שהיא בכלל הבינה מה אני רוצה להגיד ומה אני מרגישה.כי לא רק שאני מרגישה שנשארתי מאחור כי אותן חברות בהריון,אלא שאני מרגישה גם שעכשיו אני מתמודדת לבד עם הטיפולים,כי אותן בנות נמצאות כבר במקום אחר.אני מבינה את זה וזה לגיטימי,אבל חבל לי שהן כבר לא שותפות למה שעובר עלי.איפה שהוא ידעתי שדבר כזה יכול לקרות ,ומאוד חבל לי שזה ככה.כי אני חושבת שגם אם אותה חברה בהריון,מותר לה להמשיך להתעניין בחברה שנשארה מאחור,ולא פתאום להתנתק ולא להראות יותר התעניינות.הרי עד לפני כמה ימים אותה חברה היתה במצב בדיוק כמוני. וזה מה שהכי כואב.שאיבדתי חברה-לא בגלל שאני לא שמחה בשבילה-אלא בגלל שהיא עכשיו בהריון ואני עדיין רק בטיפולים שלי,שזה בטח כבר לא מעניין אותה יותר.אז הכאב הוא כפול.
  • היי רותם מתוקה!!! רק רציתי לחזק אותך ולהגיש לך שזה בסדר מה שאת מרגישה ואת גם לא צריכה להסביר את עצמך. אני בטוחה שאת שמחה בשביל חברות שלך ואני גם יודעת מה קורה איתך בפנים. בטוחה שגם את תצליחי והכל יהיה בסדר.מאחלת לך המון בהצלחה.אם תרצי דברי איתי במסינג'ר - [email protected]. בהצלחה!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה