תכנסו בבקשה!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הבנות המתוקות.
    אני בת 26 עם מחזור לא סדיר כבר תקופה ארוכה.
    בחצי שנה האחרונה הכמיות של המחזור ירדו והרופא אמר שזה בסדר ולא חלילה פוגע בפוריות או בניסיון להכנס להיריון.
    מאז המחזור היה מאחר פעם בשבוע פעם בשבועיים פעם בכמה ימים ובשלושה חודשים האחרונים הוא הקדים לי. בכל חודש ביום יומיים.
    אני אמורה לקבל ביום שישי הקרוב מחזור (לפי השיעור שלי כי הוא לא סדיר כמו שציינתי)
    הרגשתי בשבוע וחצי האחרונים דקירות וכאבים בבטן. וגם בצד ימין של הבטן ולפעמים גם בצד שמאל ובגב התחתון.
    לפני כשעה שמתי לב לדימום על התחתונית בצבע אדום כהה מוזר מעין כתם כזה. לא דימום רציני(סליחה על התיאור)
    החלפתי והסתכלתי שוב אחרי חצי שעה וראיתי עוד כתם יותר קטן באותו צבע.
    מה זה יכול להיות? אני לא יודעת מה לחשוב.
    אקבע תור אצל הרופא אבל באיזור שאני גרה תור לרופא זה מינומים לעוד שבוע במקרה הטוב.
    אשמח לעזרה \עצה אולי יש מישהי שגם עברה את זה בעבר.
1 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    לא היה לי משהו דומה, כך שלא אוכל לעזור....
    מחזיקה לך שזה השתרשרות ברחם ואת בהריון... (כך לפחות זה מתואר בספרות, סוג של דימום אבל דם לא טרי כמו במחזור ובכמות קטנה)
    ממליצה לבוא לרופא אפילו בלי תור ופשוט להיכנס כשיש חלון (כך עשיתי הרבה פעמים, אם היתי צריכה רופא ותור היה בעוד הרבה זמן)
    תעדכני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה