מתי יודעים בוודאות האם הילד שמאלי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ????אני שואלת כי ליאל לפעמים אוכל עם יד שמאל לפעמים עם ימין. גם מצייר פעם עם ששמאל פעם עם ימין. עושה כל פעם איך שנוח לו. בגן אני יודעת שאם הוא מחזיק בשמאל אז אומרים לו ליאל באיזה יד אוכלים אז הוא מיד מחליף לימין.

24 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שרק בגיל 4-5 כשהם מתחילים לכתוב.
    אבל יונתן מצייר כמעט רק ביד ימין (אם מביאים לו טוש ביד שמאל בד"כ יעביר ליד ימין) ואוכל הרבה יותר טוב אם הכפית/מזלג ביד ימין
    יעל, אמא של יונתן
  • השאלה היא גם האם זה נכון לנעיר לליאל לגבי יד ימין. ולהגיד לו שיחליף יד? או שלחכות שהוא יעשה את זה

• מה זה משנה אם הילד הוא ימני או שמאלי?

ואגב, יש לי אחות שמאלית מוכשרת במיוחד

• מה זה להעיר לו שיעביר יד? נולדים עם זה
  • מה איכפת לך אם הוא יהיה שמאלי

• למה הם מעירים לו להעביר יד. מי קבע שאוכלים עם יד ימין. ממש כמו שעשו בימי הביניים[/url
  • סליחה ? אומרים לו בגן שאוכלים ביד ימין? מי קבע את זה ומה זה השטויות האלה?????? אני שמאלית קשה (לא יכולה לעשות כלום ביד ימין. ללמוד לפתוח קופסאות שימורים לקח לי מלא זמן כי הפותחן הוא לימניים, שנים לקח לי להבין שבחלק מהסכינים החותכות יש להבים קטנים רק בצד שמאל- כלומר שימניים יכולים לחתוך איתו אך לא שמאליים. ) ותמיד זה מבאס שאנשים מתייחסים לשמאליות כאילו זה משהו בעייתי... מה ההבדל? מה זה משנה??????????

אמא שלי הייתה שמאלית ובתקופה שלה קשרו את יד שמאל מאחורי הגב עד שהיא למדה להשתמש ביד ימין...
    עכשיו כל מי שחושבת להעיר- שתנסה היא לכתוב ולאכול ביד שמאל ונראה אם עדיין תרצה להעיר.

[]

• זוהר יקירה
  • רק מגיל חמש יש העדפה צדית ברורה
  • קודם כל אני חייבת להגן השמאליים..
    אבא של בעלי הוא שמאלי והוא בנאדם מדהים!!
    חוצמזה שגם זהר וענבלושה הן מדהימות- זו כבר הוכחה...
  • בעלי שמאלי, ונראה לי שגם יואב יהיה
    לא מפריע לי בכלל
    שניהם מדהימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שרית, יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
    יום נישואין
  • שלא תבינו, אין לי רגשי נחיתות בגלל שאני שמאלית... אני פשוט לא מבינה מה הביג דיל....
    יש לשמאליים הרבה קטעים בעייתים שאנשים לא חושבים עליהם-
    למשל העכבר במחשב הוא לימניים אז אני לוחצת על הכפתור השמאלי בעכבר (שהוא הכפתור שמשתמשים בו הכי הרבה) עם האמה ולא עם עם האצבע המורה.
    תנסו להשתמש עם העכבר ביד שמאל רגע ותבינו על מה אני מדברת.
    או פותחנים, מספריים, סכינים, הכל לימניים. נכון שיש חנויות מיוחדות אבל זה הרבה יותר קשה להשיג...
    אומרים שעל כל 10 ימניים יש שמאלי אחד.
    []
  • זהר,
    את יכולה לכוון את העכבר במחשב...

אבל זה נכון שהעולם "מתאים" יותר לימנים

• כתבו לך כבר הכל

רק רציתי לספר שאבא שלי נולד ימני
    ובגיל 3-4 שבר את יד ימין שבר מרוכב
    והוא למד להשתמש ביד שמאל
    היום הוא שמאלי לכל דבר, אבל גם יודע להשתמש ביד ימין חחח

• אני התרגלתי לכל הדברים "הימניים" לפתוח קופסאות שימורים מגיל מאוד קטן סבא שלי לימד אותי עם העכבר אני מסתדרת יופי,
    אבל נגיד את השעון אני שמה בצד ימין
  • מה ז"א להחליף יד]
  • לא מחליפים יד (יאללה, איך שזה נשמע
  • ענבל גם אני שמה שעון ביד ימין!

[]
  • אני גם שמאלית
  • אצלנו הפיזיוטרפיסטית נתנה לדנדוש משהו והיא ישר הושיטה את יד ימין בבית כל דבר מחזיקה ביד ימין גם צבעים וגם אני אגב שמאלית כמו חלקכן כאן וגם אבא של דנדוש שמאלי אז מוזר לי שהיא מעדיפה יד ימין אבל אם זה נוח לה אז עד רבה לא משנה לה לא מחליפה לא מתערבת מה שנוח לבת שלי שיבושם
    אגב כתבתי לכן גמני שמאלית למדתי להשתמש ביד ימין לחלק מן הדברים כי לא היתה לי ברירה אבל עדין שעון לא מסוגלת לשים על יד ימין, לפתוח קופסאוצ שימורים אין מצב לא יודעת ולא מצליחה עד היום למה לא ממציאים פותחן לשמאליים?

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • כשהייתי בהריון עם מאורי, בסקירה הראשונה הרופא אמר: תראו, הילד מוצץ אצבע ביד ימין, סימן שהוא ימני
  • אני שמאלית גאה..

ה' ישמור אותך נסיך של אמא!
    "נושאת עיניי אליך למרומים..שלח נא ברכתך הו אלוקים..
    ברכני ותן לי כוח, לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול, לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד..."
  • הקטע הוא שצד שמאל נתפס כמשהו לא טוב.
    כשמישהו קם עצבני אומרים לו "קמת על צד שמאל?"
    בחופה למשל אומרים לך להיכנס עם רגל ימין,
    כאילו למה???
    []
  • בנות בנות וואי. ניפחתן את הסיפור מפה ועד רמאללה.
    לא אמרתי ששמאלי זה טוב או לא טוב. גם בעלי שמאלי וגיסתי שמאלית אז אין לי שום דבר נגד. פשו שאלתי מתי מאבחנים זהו זה כל הסיפור.
    ומי ששאלה האם ליאל בגן רוסי אז כן. ואני בשנה הבאה מתכוונת להעביר אותו לגן העירייה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה