וסת משונה אך אפשר לחשב ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בת 30 אמא לילדה בת שנתיים. הריון קודם ספונטני לאחר שלושה חודשים ללא גלולות. כרגע איני נוטלת גלולות(כבר מעל לשנה) והוסת מאוד משונה. בערך ביום ה28-30 מתחילה הפרשה חומה למשך בערך שלושה ימים ורק לאחר מכן דימום שנמשך עוד 4 -5 ימים בערך ואחריו נמשכת הפרשה חומה עוד כמה ימים. מעבר ליאוש איך אני אמורה לחשב את הביוץ? שאלתי את רופא הנשים שלי והוא אמר שהתופעה תקינה. באמת?!? אנחנו מנסים להקלט להריון שני ואני מתחילה להאמין שמשהו אינו תקין.

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    את המחזור צריך להתחיל לספור מהיום הראשון של הדימום החזק. צודק הרופא שלך. מעבר לאי הנוחות שגורמות ההפרשות הדמיות שלפני ואחרי הוסת , אין להן משמעות. אם אתם מנסים להרות שנה ללא הצלחה , הגיע זמן לפנות למומחה לפוריות

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה