כל כך רציתי נס... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות שלי,
    אני פה כל הזמן כבר פעמיים עם שם משתמש אחר, אבל עדיין עוקבת ומקווה כל כך שלכולנו זה יקרה בקרוב..שיווה, דינה רעיה, ליידי וכל השאר...
    אני כבר אחרי שנה וחצי של נסיונות, שמונה חודשים בערך של טיפולים, שלוש הזרעות עם אוביטרל, הזרעה אחת עם איקקלומין ושתי הזרעות עם גונל.
    לפני יומים בערך חלמתי שיש לי תאומים בן ובת...והיום התעוררתי לכתמי דם שאני מניחה שיתפתחו למחזור.
    אני כל כך עצובה, אני ממש מרגישה שאני טובעת בעצב, אני אבודה בתוך זה...בוכה וכועסת...
    סיפרתי כבר על כל הנסיונות שלי להתחזק:
    מקווה התחלתי והפסקתי, הליכות...הפסקתי לעשן (למרות שעכשיו עם הייתה לי סיגריה בטוח הייתי מעשנת אותה..) מתקשרת שנכנסה להריון (), עוד אחת, תהילים, מחשבות חיוביות, שלטים...ובנתיים אין הריון, כל כך רציתי להדליק נר של חנוכה ולהודות למי ששומר עליי, תודה...כל כך קשה לי לפעמים.
    היום דיברתי עם מישהי שאני עובדת, הבת שלה הייתה חולה השבוע, שאלתי אותה מה שלום הבת, אזהיא אמרה לי שעכשיו היא כבר מרגישה יותר טוב וצריך לשמור על הילדים טוב טוב, והוסיפה שהיום יש כל כך הרבה בנות שרוצות ילדים וזה לא קורה להן...
    ואני אחת מהן, רציתי לצעוק לה באוזן, גם אני רוצה וזה עוד לא קורה...
    אני מאחלת לכולנו חג שמח, ושמהחושך הגדול נצא כולנו לאור, אור של בכי של תינוק או תינוקת, אור של ריח הכי טהור בעולם, אור של חיבוק קטן ומתוק, אור של עוד אמהות שיחבקו ילדים אהובים...
    מאחלת לכולנו ניסים ונפלאות עליהם נספר עוד כמה שנים כמו איזה סיפור רחוק...
6 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה
    ראשית אני רוצה לומר לך לא להיות עצובה אני לא מרשה לך את צריכה לאגור כוחות ולחשוב שעוד מעט עוד קצת את תהיי אמא נהדרת ותשכחי את כל התקופה הזאת
    אני מניחה שאת יותר צעירה ממני ותאמיני לי שאני עוברת המון קשיים אני לבד ומתמודדת עם הטיפולים לבד אבל תמיד מחייכת ומתפללת שזה יבוא אז אנא ממך תאספי כוחות ותראי בשנת 2010 יצאו מכאן המון אמהות
    לגבי ההזרעות שוב אני לא יודעת בת כמה את אבל תבקשי לעבור ל-IVF שם הסיכווים קצת יותר גבוהים.
    ושוב הכי חשוב לחייך לחייך ולהיות אופטימית זה יגיע וגם את תחבקי ילד או שניים
    את ואני וכולן נהיה אמהות

בהצלחה יקירתי
    חג שמח והמון אור
    אירית
  • היי...!

אני רוצה להגיד לך שאני אחרי 3 הזרעות כפולות ו7 הפריות

ותאמיני לי שהספקתי להתייאש הרבה פעמיים .

מותר לבכות!!!!

מותר להוציא את העצב החוצה !!!

אבל תמיד לזכור שיש בורא לעולם וכמו שהוא נותן לחתול ולעכבר וכו'

אז גם לנו הוא ייתן אנחנו הבנות שלו !!!!

אבל תמיד יש לזכור להודות על הרעה כמו על הטובה .
    לומר לה' תודה על החיים שנפחת בנו , תודה שאנחנו בריאים
    תודה שיש לנו בעל מקסים , תודה על המשפחה האוהבת וכן הלאה .

לצערנו לא כולם זוכים לזה !

אז לא להפסיק להודות ולהתפלל .... זה יגיע זה רק עיניין של זמן בע"ה !

תאמיני לי שגם לי יש רגעיי שבירה רבים לצערי אבל מה שאני כותבת
    לך אני אומרת גם לעצמי ..
    אל תתיאשי ה' יהיה בעזרך רק אל תשכחי אותו .
    כול אחד צריך לעבור משהו כנראה שזה התיקון שלנו .

אוהבת המון ומאחלת לך ולכולנו חג חנוכה שמח שיביא איתו בע"ה

בשורות טובות ויאיר את בייתינו בהמון אהבה
  • היי מותק
    כל כך הרבה כאב יש במילים שלך, אני עוד רגע מתחילה לבכות, מכירה את רגעי השבירה הללו, מכירה את שבועות ההמתנה את התקווה שיש בשקט בשקט בלב, ואת הצער שמסתבר שגם הפעם לא...
    יקרה שלי אני מקווה בשבילך שהחודש הבא יהיה החודש שלך ו...שלנו.
    אני מקווה שהתפילות יענו והתאומים שמככבים בחלומות שלך יהפכו להיות המציאות שלך. ואני יודעת פשוט יודעת שבסוף זה יקרה כי אין ברירה אחרת.
    חיבוק אהובתי. תהיי חזקה ואל תפסיקי להאמין.
  • היי מתוקה
    אני שולחת לך חיבוקים
  • הנס כבר כאן!

תפתחי עיניים ותסתכלי... חג החנוכה הוא חג של ניסים!
    ואת מתפללת לנס ממש בזמן! והא יגיע.. אין לי בכך ספק! צריך סבלנות.. והוא גיע!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה