בנות יקרות שלי,
אני פה כל הזמן כבר פעמיים עם שם משתמש אחר, אבל עדיין עוקבת ומקווה כל כך שלכולנו זה יקרה בקרוב..שיווה, דינה רעיה, ליידי וכל השאר...
אני כבר אחרי שנה וחצי של נסיונות, שמונה חודשים בערך של טיפולים, שלוש הזרעות עם אוביטרל, הזרעה אחת עם איקקלומין ושתי הזרעות עם גונל.
לפני יומים בערך חלמתי שיש לי תאומים בן ובת...והיום התעוררתי לכתמי דם שאני מניחה שיתפתחו למחזור.
אני כל כך עצובה, אני ממש מרגישה שאני טובעת בעצב, אני אבודה בתוך זה...בוכה וכועסת...
סיפרתי כבר על כל הנסיונות שלי להתחזק:
מקווה התחלתי והפסקתי, הליכות...הפסקתי לעשן (למרות שעכשיו עם הייתה לי סיגריה בטוח הייתי מעשנת אותה..) מתקשרת שנכנסה להריון (

), עוד אחת, תהילים, מחשבות חיוביות, שלטים...ובנתיים אין הריון, כל כך רציתי להדליק נר של חנוכה ולהודות למי ששומר עליי, תודה...כל כך קשה לי לפעמים.
היום דיברתי עם מישהי שאני עובדת, הבת שלה הייתה חולה השבוע, שאלתי אותה מה שלום הבת, אזהיא אמרה לי שעכשיו היא כבר מרגישה יותר טוב וצריך לשמור על הילדים טוב טוב, והוסיפה שהיום יש כל כך הרבה בנות שרוצות ילדים וזה לא קורה להן...
ואני אחת מהן, רציתי לצעוק לה באוזן, גם אני רוצה וזה עוד לא קורה...
אני מאחלת לכולנו חג שמח, ושמהחושך הגדול נצא כולנו לאור, אור של בכי של תינוק או תינוקת, אור של ריח הכי טהור בעולם, אור של חיבוק קטן ומתוק, אור של עוד אמהות שיחבקו ילדים אהובים...
מאחלת לכולנו ניסים ונפלאות עליהם נספר עוד כמה שנים כמו איזה סיפור רחוק...