היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם הייתם יכולים לבחור במי לצפות בטלוויזיה, "ולהציץ" לחיים שלו בשגרה שלו, אני מתכוונת בצורה דקומנטרית או במילים של היום..ריאליטי.
מה היה מעניין אתכן? זאת אומרת מה הופך אישה למענינית יותר.
כמובן שכל אחד מעניין אותו משהו אחר, אבל אני עושה מעין מחקר על מה מעניין בסרטים מהסוג הזה. אשמח אם תהיו הכי כנות שאפשר :[URL=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=907700665.JPG]
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אני..יעל אבוקסיס..בעיניי היא מרתקת בשיגרה..כי יש לה שיק, עין-אמנותית,רוחנית וצנועה..לא-מסתנוורת מהעושר של בעלה..כך נראה..
אני לא אוהבת את הז'אנר הזה.
האח הגדול נתפס ביני כטמטום ובזבוז זמן מוחלט המסנג'ר שלי: [email protected]
האמת שהיום הכל כל כך חשוף על כל פליץ עושים תוכנים "יום בחיי" וכל מיני כאלה הם אנשים כמונו לחלוטין כן ייתי שמחה לראות יום בחיי שמעון פרס אני מאוד אוהבת אותו בעיני הוא בן אדם מיוחד ומרתק
איזו שאלה שאלתית... אני לא רואה טלויזיה בשגרה בכלל. רק DVD... לא מעניין אותי ריאליטי בכלל, אבל בגלל ששאלת חשבתי לעומק - והייתי רוצה לראות יום בחייהם של אנשים שיש להם יום אינטנסיבי עם כמה תחומי עיסוק/עניין, או מישהו שיש לו חיים שונים מהותית ממה שאני מכירה. למשל,
תוכניות הריאליטי ממש לא מעניינות אותי ולו בגלל שמביאים אנשים ובשביל לגרום להם לאיבוד עשתונות מטילים עליהם משימות שונות ומשונות העיקר שיהיה אקשן לצופים.
היה יכול לעניין אותי (בלי התערבות במאים כמובן) איך חיו 4 אחיות עם יעקב אבינו. את חיי ההרמון של 1000 נשותיו ופילגשיו של שלמה המלך. הצצה אמיתית אל חיי היהודים בזמן השואה, לנסות להבין איך היה אז, בדיוק, עם כל הרעב והמחלות וחוסר האונים, איך המשיכו וחיו ומתו. ניהול משק בית במאה ה-14, ללא שום מכונות עזר עם המון ילדים ועוד.. ועוד... ועוד... העיקר ללא התערבות חיצונית, ואין צורך ב-24 שעות ביממה...
תודה, בנות, רעיונות יפים.
הכוונה שלי הייתה באמת מה מעניין ולא איזה דמות ידועה מעניינת...
www.vengastudio.co.il האתר שלי :[URL=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=907700665.JPG]