היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף בנות כ"כ רע לי... קורן כבר מאתמול מקיא והיום התחיל לשלשל מעט היינו אצל הרופא הבוקר והוא אמר שהוא לא רואה סימנים של התייבשות ושאם הוא ממשיך להקיא אז לגשת למוקד. הוא המשיך להקיא אז עכשיו בעלי לקח אותו למוקד ואני נשארתי עם גאיה... מה יהיה הסוף??? כל שבוע הוא חולה במשהו אחר אני מיואשת כבר...
גאיה וקורן שלנו
[] []
28 תגובות
עמוד 1
מאמי תרגישו טוב
תודה מאמי! עכשיו קורן עם אינפוזייה
גאיה וקורן שלנו
[] []
מאמי קודם כל קבלי
הוא נכנס לאיזו מסגרת חדשה? מאיפה כל המחלות? גם אצלנו שנה שעברה הייתה מחלה אחת ארוכה ומתישה, זה בסוף מסתדר
החלמה מהירה לקורן
תודה בנות!
אמא של דניאל קורן נכנס לגן בספטמבר ומחודש נובמבר הוא התחיל עם כל המחלות ( אני מודעת לכך שהשנה הראשונה בגן היא מאוד קשה מבחינת מחלות ) אבל מסכן הילד שלי...
גאיה וקורן שלנו
[] []
מורנוש!!
אוי מסכני!!! אני מקווה שהוא יבריא במהרה!!!!!! תתקשרי אם את צריכה משהו, או סתם לשפוך!!!!!!
שרית, יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!! יום נישואין
תקופה של מחלות
גם אצלנו ככה כל שבוע משהו חדש --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אוףף איזו תקופה נאחסית... שיעבור לכם במהרה!!
זוועה המחלות האלו ממש אוףףףףף, מאמי מאחלת החלמה מהירהההההההההההה ****************
איך קורני היום? אני מקווה שהוא יותר טוב, רפואה שלמה לנסיך!!!!!!
שרית, יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!! יום נישואין
ליאור ואבא שלי איתו בביה"ח
גאיה וקורן שלנו
[] []
תרגישו טוב
.html]
שירגיש טוב הקטנטן לצערי עניין המחלות מוכר מקרוב, גם להב שלי כל שבוע "מתפנקת" במשהו אחר
באהבה סיון
יווו... מורני....... החלמה מהירה לקורן!!!!
תרגישו טוב...
מורנוש, החלמה מהירה לקורן המדהים שלך
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
אויי
עידכון:
חזרנו מהביה"ח. אנחנו עם מינרלי לשעתיים הקרובות. מקווה לטוב
גאיה וקורן שלנו
[] []
אוי יקירתי ...באסה שהם ככה ! שמחה שחזר הביתה ומאחלת לך מכל הלב שיחלים מהר
לא היית פה מלא זמן אז אין לי מושג אם את יודעת את החדשות לגבי .. החדשות לא טובות כשיהיה לך זמן ופנאי וילדים בריאים - נדבר.
החלמה מהירה לקורן
זאת בהחלט תקופה קשה עם הרבה מחלות. מקווה שכולנו נעבור אותה במהרה
רום אופיר היתה עם שתי דלקות אוזניים בחודש אחד והרופא אמר שאולי כדאי לתת לה טיפול מונע - כמות קטנה של אנטיביוטיקה בכל יום . גם ככה סיוט לתת להם תרופות בגיל הזה.