אולטרהסאונד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי אולטראסאונד ואגינאלי לפני כמה ימים..
    כשהאחת הראיה לשניה את ה תוצאות אמרה לה "נוזל חופשי ליד השחלה.."
    משהו כזה...
    מה זה????????????
    ועד כמה זה מפריע בכניסה להריון?
4 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אם את מתכוונת לנוזל חופשי בדוגלס, זה מעיד על כך שהיה ביוץ וזה תקין לחלוטין.
  • זהו שאין לי מושג מה זה דוגלס..:)
    היא אמרה "נצפה נוזל חופשי ליד שחלה ימני" או שמאלית.. לא יודעת.
  • היי
    אם קיבלת מסמך כתוב אז תרשמי בדיוק מה כתוב בו, אולי זה יהיה ברור יותר, בכל אופן הסבר קצר לגבי הדוגלס.
    באולטרסאונד אחרי ביוץ בד"כ יש נוזל בדוגלס, הזקיק מתפוצץ והנוזל מתאסף בדוגלס שהוא מעין כיס בחלל הבטן, יש מצבים של ציסטות או זקיקים קטנים שאין בהם ביציות, שכאשר הם מתפרקים הם יוצרים נוזל בדוגלס.
    נוזל בדוגלס הוא מדד לבדיקה, תלוי מה מחפשים.
  • לא יודעת.. בנתיים לא מחפשים שום דבר ספיציפי.. רק להבין למה אני לא ניקלטת.. אם בכלל יש ביוץ..
    גם הייתי מעשנת כבדה.. בסביבות ה שני שליש חפיסה ליום.. עכשיו פחות... קשה לי להפסיק לגמרי.. ירדתי ל6-7 סיגריות ליום..
    והיום שלי ארוך.. בדרך כלל 7:00-22:00
    אז יכול להיות גם שזה הפריע.. כך אמרה הרופאה..
    שלחה אותי לבדיקות דם הורמונליות ביום החמישי של המחזור (שמסרב להגיעעעעעע) ואולטראסאונד.. ברגע שאקח את התוצאות ארשום אותן פה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה