היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ניסיתי גליקול - מעט עוזר ניסיתי סימקול - לא שווה כלום הרופא המליץ על בייבי זים הוא שווה משהו??.
מה כדי לנסות שיעזור לבייבי שלי לאכל בצורה רגוה?
בבקשה תענו לי מקווה שעוד חודשיים זה מאחורינו
jDdn-13g-1.jpg
10 תגובות
עמוד 1
לנו מאוד עזר הבייבי זים. בהצלחה!
איך נותנים אותו לפני הארוחה? כמה טיפות? אני אקנה היום וננסה נועם לפעמים אוכל בשקט ולפעמים ממש מתפתל עד שהוא נראה כאילו הוא נחנק ולא מסוגל יותר לאכל כל זה גזים?
jDdn-13g-1.jpg
אני לא ממש זוכרת..
אני אנסה הלוואי וזה יעזור לו קצת
jDdn-13g-1.jpg
לנו עזר גרפווטר...למרות שהיו עליו שמועות לפה או לשם..אני מעולם לא קיבלתי הוכחה להיותו מסכן את הקטנים..הרופאה המליצה לנו וזה מה שעזר לה סופית אחרי ים נסיונות... ממליצה
לנו לא עזר כלום כשקורן סבל מגזים. מה לא ניסיתי - הכל. אפילו נסעתי לבית מרקחת פרטית בהרצליה כדי לקנות לו תרופה מיוחדת שמכינים במקום.
אני אגיד לך מה אני עושה, לוקחת שמן זית וערק מחממת טוב טוב את הידיים עם זה ועושה בייחוד למתן מסג' עם זה בבטן ובכפות רגליים וזה מרגיע אותו מאוד עם הגזים ומחמם לו את הבטן.
ניסיתי הכל ואת הגרפווטר, זרקתי ביום שקניתי אותו כי הוא כמעט נחנק לי מזה וזכרתי שג'ולי אחרה בזמנו שהרופאים לא ממליצים על זה.
אין כמו התרופות של הסבתות בסופו של עניין. שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
בייבי זים זה תכשיר מאוד חזק... לפני כמה חודשים היתה כתבה שמשרד הבריאות שלל את הגליקול... אני בהלם שזה עדיין על המדפים
לאופק היה בייביזים- 10 טיפות לפני ארוחה- לא זכור לי שהיה שיפור כלשהו אולי רק פסיכולוגית..... גרפווטר- לא מומלץ בגלל כל השמועות- זו אמת- היו המון מקרים של כמעט חנק!
צריך להבין שאין הרבה מה לעשות זו תקופה- לעזור להם בעיקר בעיסוי אפילו עם שמן נבט חיטה- משהו מסכך על הבטן בכיוון השעון. לקרב את הרגליים לכיוון הבטן ולהחזיק ב"תנוחת הנמר". [/url